2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید این سوال میپرسم وقتی چک دارید چجوری خالی هستید یعنی اونجوری ک فکر میکردید تو زمان پول دستتون ...

عزیزم من خودم مسئول زندگی هستم حقوقم هم‌زیاد نیست از طرفی خورد به شب عید حالا برای خودم که نه چیزی خریدم نه حتی مواد غذایی خونه اما خوب بچه که نمیشه به دلش بمونه ی چک هم اول ماه داشتم این آخریش دیگه اینطور شده 

عزیزم من خودم مسئول زندگی هستم حقوقم هم‌زیاد نیست از طرفی خورد به شب عید حالا برای خودم که نه چیزی خ ...

کلا فروردین ماه دست تنگی برای خيليا میفهمم برای بچه واقعا سخته بگی نداریم امیدوارم جور بشه پولش 10 تومنم واقعا سخته تو دو هفته 

کلا فروردین ماه دست تنگی برای خيليا میفهمم برای بچه واقعا سخته بگی نداریم امیدوارم جور بشه پولش 10 ت ...

فقط چشمم به معجزه خدا . تا این لحظه ریالی قرض نگرفتم از کسی