2777
2789
عنوان

طلاق چطوری ممکنه

402 بازدید | 24 پست

سلام 

نمیدونم چطوری بگم از کجا شروع کنم من بیست سالمه دوتا دختر دارم اره خیلی غیر واقعیه ولی خب اینطوره😢

الانم میخوام جدا بشم چون شوهرمو دوست ندارم هیچ‌طوره کنار نمیایم باهم دیگه خیانتم ازش دیدم 

ولی به بابام هرطور که میگم میگه زندگیه خودتو خراب نکن اخه این چه زندگیه که من دارم میخوام دخترامم پیش خودم باشن 

خونه بابامم نمیخوام برم 

میخوام تا اخر همین امسال جدا بشم تا موقع طلاق و عده سه ماهه همینجا بمونم بعدش یه جایی برا خودم دستو پا کنم 

بابام نمیتونه بزور ببرتم خونه خودشون؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم بابات نمیتونه مجبورت کنه به کاری . ولی بعد طلاق چطور میخوای خونه شوهر بمونی

حاجتم اینه پیج بلاگری منو دخترم زودرشدکنه اگه مهربونی برام صلوات بفرست به حاجتم برسم منم از خود الله میخوام به خواسته ی دلت برسی

شغل و درآمد داری؟

اگه ن بشین سرجات خواهر من.وقتی حمایت باباتو نداری و خودت و دوتا دخترات باید کلی سختی بکشین.الان مردش ب سختی از پس زندگی برمیاد.

بری سرکار دخترات چی؟میشه تنها بمونن‌؟بزاری مهدم ک باید کلی هزینه بدی

نمیدونم شوهرت تا چه حد بهت بدی کرده اما اینو مطمئنم سنت خیلی پایینه عجولانه تصمیم نگیر هیچ کس به قول قدیمیا بخت اول آدم نمیشه...یه زن بیست ساله با دوتا دختر بی سرپناه حتما شغلم نداری ...چه طور میخوای ازپسش بربیای ...اگر واقعا چاره ای نداری طلاق بگیر این آخرین راه حله یه زندگی مشترکه

خب اگه خانوادت پشتت باشن خیییلی آسون میشه با یه وکیل حرف بزن بعلاوه نمیدونم بساز بشین زندگیتو خراب ن ...

مثلا پشتمن ولی نیستن رفته بودم خونه بابام بابام حتی گوشیه خواهرمو ازش گرفته بود😐میگفت حق نداری بری بیرون 

وسایل ناخن دارم تازگیا رفتم کلاس اونام برداشت برد گفت میبرم اتیش میزنمشون🚶🏻‍♀️

شغل و درآمد داری؟ اگه ن بشین سرجات خواهر من.وقتی حمایت باباتو نداری و خودت و دوتا دخترات باید کلی س ...

شغلم که اوکی نیست فعلا ولی تا اون موقع یچی حتما دستو‌پا میکنم 

ینفرم هس کمکم میکنه هم مکان هم پول