2777
2789
عنوان

رنگ موهام 😵‍💫😵‍💫

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 25 پست
موهای خودمو عید لایت کرده بودم دودی ...وقتی رفتم حموم ریختن رنگش شد زرد  امروز دودی ۱۰ و ی کم ...

خواهر من اون رنگساژ زده بوده

اینایی که زدی به موهات کلا قهوه ای کردی😂

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر من اون رنگساژ زده بوده اینایی که زدی به موهات کلا قهوه ای کردی😂

منم رنگساژ کردم اب و اکسیدان ریختم توش قاطی کردم ولی ناراحتم

مامان کوچولو هستم😊😍😍از ۹۶ تا الان عضو بودم ...خودت واسه خودتی تامام
منم رنگساژ کردم اب و اکسیدان ریختم توش قاطی کردم ولی ناراحتم

حالا خشک کن ببین چطور شده. اگه رنگساژ زدی که میره

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

بشوریش وا میشه رنگش منتها رنگ ساژ فقط ۵ دقیقه بیشتر بمونه تیره میشه

عه خاک تو سرم ۱۰ مین موند اتفاقا ۳ دیقه بعد رفتم نگا کنم گفتم چ خوشگل شده داشتم رویا می‌بافتم ک پسرم جیش کرد رفتم سراغ اون ک...

حالا خشک کن ببین چطور شده. اگه رنگساژ زدی که میره

انقدر غصه دارم شوهرم بیاد میگه خداتومن دادی رنگ واس عید ریدی

انقدر غصه دارم شوهرم بیاد میگه خداتومن دادی رنگ واس عید ریدی

بگو عید تموم شد این رنگ ویژه ماه رمضونه😂

موهای خودمو عید لایت کرده بودم دودی ...وقتی رفتم حموم ریختن رنگش شد زرد  امروز دودی ۱۰ و ی کم ...

این وسط زیتونی اضافه بوده

زیتونی خودش زردی داره

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋