2777
2789

خیلی تو سایت از تلخی ها و ناکامی ها می‌خونیم 

اگه متاهلی یا تو دوستی هستی یا حتی جدا شدی یه خاطره از روزایی که با همسرت پشت هم بودین همو حمایت کردین بنویس برامون (همون روزایی که حس کردین چقدر همو دوس دارین) 

با یک میلیارد خونه خوب و ماشین خوب خریدیم سال ۹۶

الان میتونی پژو ۲۰۷ بخری

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»

قشنگترین خاطره من وقتی هست که برای اولین بار تو آغوشش به خواب رفتم 

اون خواب عمیق ترین خواب زندگیم بود 

تا قبل از اون هیچ وقت خوابی به اون با کیفیتی نداشتم. 

مملو از آرامش بودم و وقتی بیدار شدم خبری از اون سردردهای هر روزم نبود... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم همیشه ازم حمایت کرده خیلی آدم مهربونیه😍😍

ولی بهترین روز عمرم روزی بود که بچه م به دنیا اومد ی حس خاصی داشتم😍😍😍

💓 اَللّهُمَ صَلِی عَلّی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد💓            ❤خدا جونم مراقب شوهرم پسرم و کوچولوی تو راهیم باش❤                                            میشه واسه سلامتی خانواده م ی صلوات بفرستین🙏😍💞

خاطره من مادی بود

معنوی خبری یوخ

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
من شوهرم همیشه ازم حمایت کرده خیلی آدم مهربونیه😍😍 ولی بهترین روز عمرم روزی بود که بچه م به دنیا ا ...

آخی اسمش چیه؟

وقتی ی شب شدیدا و وحشتناک قهر بودیم 

حدود ۳ نصف شب با نوازشش از خواب کم کم بیدار شدم تعجب کردم چرا یهو مهربون شده

دیدم بغلم کرده اشک میریزه میگه خواب بد دیدم عزیزم چون اذیتت کردم 

هی میگفت منو ببخش منو ببخش بخشیدی؟

اولین بار بود دیدم بخاطر من اشک میریزه و از کارش پشیمونه باورم نمیشد یخ زدم😐

یه کار بدی در حقم کرده بود (نمیگم اینجا)

و خواب بدی بخاطر اونکار دیده بود..

دلم یجوری شد حس کردم چقد خدا دوستم داره که اینو بخاطر من اینجوری تنبیه کرده😁

موفق شدم یه آدم مغرورو یخ وبی احساس رووادارکنم که باهام احساساتشودرمیون بزاره ..البته وادار کلمه درستی نیس ولی خوب رفتارمن باعث شد ایشون ۳۶۰درجه تغییرکنن

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

۱۳ ساله با همیم اشک  سه تا سقط، لبخند سه تا تولد، دوندگی سه بار جابه‌جایی، غم مرگ سه تا از نزدیکانمون و شادی ازدواج دو نفر از خانوادمون و... رو کنار هم بودیم. 

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.