2777
2789
منم بیشتر به سزارین فکر میکنم ،فکر کنم طبیعی درد اون لحظش خیلیه

طبیعی چیه اه..

سزارین اگه دکترت خوب باشه خوب بخیه بزنه بعدیکسال باید بادقت بگردی جای بخیه ات رو پیداکنی و برای عفونت هم ازروز سوم که باندبخیه هات روبازمیکنی هرروز باید بری حموم تاده روز باشامپوبچه اروم وتمیزبشوری محل بخیه هاتو و حتماحتما باسشورا خشک کنی به هییییچ‌ وجه عفونت نمیکنه

مامان دوقلوها👬سهیل وسینا((1400))💓خدایاشکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبیعی چیه اه.. سزارین اگه دکترت خوب باشه خوب بخیه بزنه بعدیکسال باید بادقت بگردی جای بخیه ات رو پید ...

🥴🥴دکترم خوبه بیمارستان خصوصیم میرم ،میگم ممن اینقدر ترسوام بخیه خیلی میزنن😑🤔

قدم دقیقا بلنده ،میخوام برم بیمارستان خصوصی دکترمم پول گرفته بیاد برای سزارین خداکنه خوب باشه دیگه م ...

ایشالا خوبه.نگا به دلم افتاد که بهت گفتم اگه قدت بلنده گول نخوری چون حسابی روش نیس بعید نیس یهو دم زایمانت که تو بیمارستانی میان میگن میخوای طبیعی زایمان کنی نگا به این نکن که طبیعی زودتر از جات پامیشی بعدا با مشگلاتی روبه رو میشی که واقعا سختن

اپیدورال ،بیشتر به فکر اینم سز بشم نمیدونم از درد اون لحظه طبیعی میترسم😣

ترس هم داره بابا  وقتی  بیمارستان  خصوصی  میری دیگه چرا طبیعی اختیاری سز کن من ۶ ماه  پیش زایمان کردم بیمارستان  خصوصی  اختیار ی سز کردم  و از ساک بچه هر چی بردم برگردوندم چون همه چیییی دادن  ش ورت لباس بچه پوشک بچه دستمال مرطوب بچه  حتی بچم جون نداشت میک بزنه شیر بیاد خودشون یکم شیر خشک دادن من هیچییییییییی  از وسایل خودم استفاده نشد  غیر اون  پتویی که گذاشتیم توش آوردیم خونه  سز کن خیلی راحت شیک تمیز بدون  جیغ داد پارگی

🥴🥴دکترم خوبه بیمارستان خصوصیم میرم ،میگم ممن اینقدر ترسوام بخیه خیلی میزنن😑🤔

ن بابا انقد خوبه وراحته بخیه هم نمیدونم شاید بدن بابدن فرق داشته باشه واسه منکه الان بعدازیکسال اصلا جاش معلوم نیست

مامان دوقلوها👬سهیل وسینا((1400))💓خدایاشکرت

انقدر بنده خدارو از طبیعی نترسونید اگر دل و جراتش و داری من به عنوان یه ماما بهت میگم که طبیعی خیلی بهتر از سزارین هستش ولی مسئله اینه که خوده منه ماما جراتش و ندارم و آستانه ی تحمل دردم خیلی پایینه