2777
2789

یه نفر از خونواده مون 

یه سیمکارت گرفته بهم داده 

رایتله و چون نت و شارژ رایگان روش بود بهم داد 

چند وقت پیش به خودم گفت برم بخرم پشت گوش انداختم که دیگه خودش برام خرید 

الان ولی نگران اینم که میتونه پرینت تماس و پیام هامو بگیره چون مالک سیمکارت اونه؟

چون قبلا یادمه یبار به یکی دیگه سیمکارت داده بود و تونسته بود لوکیشنشو داشته باشه

خیلیم سر از این چیزا در میاره 

الان میتونه سیمکارتی ک بهم داده پرینت تماس و پیام شو بگیره پیامو بخونه و..؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله به سادگی

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

بله میتونه چون به اسمشه 

اگر روزی فراموشی گرفتم و همه چیز از یادم رفت دوباره تو را انتخاب می کنم ، دوباره عاشق تو می شوم ، چون تو را با تمام قلبم انتخاب کرده ام و قلب مثل عقل فراموش کار نیست ❣️❣️❣️❣️❣️

خیلی راحت میتونه

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

صدرصد متونه 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍
چیکار کنم الان؟ نمیخوام پرینتشو داشته باشه خود متن پیاما هم میتونه ببینه؟

فکر نکنم بتونه متن پیاما رو ببینه 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍