2777
2789
عنوان

خرج کردن پول در نامزدی

883 بازدید | 34 پست

سلام ، من بالای ۴ ماهه که عقد کردم اما توی این مدت نامزدم فقط یه بار اونم به اصرار خودم منو برده کافی شاپ اما به جز اون تا به حال برام کادو نخریده یا بیرون میریم حتی یه بستنی ساده هم برام نخریده فقط میریم پارک و برمیگردیم ... 

شما توی نامزدی چقدر پول براتون خرج می‌کرد؟ چکار کنم  پول خرج کنه ؟ این حالت طبیعیه ؟ نمیخوام تا آخر همینجوری باقی بمونه ... 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

نامزدی و دوستی خیلی خرج میکرد الان کمتر شده 

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼

واس من  تودوستی طلا گوشی همه چی میخرید الان ک نامزدیم هفته‌ای یکبار شام میبره همه چی میخره حتی تو دوستی شب یلدا عین قربان همه مناسبت ها کادو میخرید

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚https://daigo.ir/secret/61682645901

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما نامزدیم هنوز عقد نکردیم ولی خیلی خرج میکنه همش برام کادو میخره هروقت بریم بیرون یا میریم رستوران و سفره خونه اگه هم مثلا شام دعوت خونه مامانم باشیم میریم کافه کیک بستنی چیزی میخوریم امیدوارم بعد ازدواج تغییر نکنه😐😐😐

طبیعی نیست....هربار میرفتیم بیرون یه چی میخوردیم یعین خودتم بخوای نمیگیره هر سری میری بیرون یا بگو تشنمه یا بگو گشنمه یا بگو هوس فلان چیزو کردم خلاصه اگه وضع مالیش خوبه خرج بتراش براش عادت کنه

اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمی ماند تا حالت خوب شود🌿💛 ️ادم سه حرفه ولی ادم بودن خیلی حرفع♱️ شادی کردن جرم است،ولی دزدی کردن،اختلاس کردن،ناعدالتی،جرم نیست!!!!!!!نی نی یار خداوکیلی از تعلیق کردن من چقدرگیرت میات خداروکولت🥲

خسیسه دیگه

این قضیه خیلی مهمه

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
نامزدی و دوستی خیلی خرج میکرد الان کمتر شده 

شما کار خاصی میکردین ؟ چه رفتاری داشتین که براتون پول خرج می‌کرد؟ 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

وا یعنی چه قانون اینه توی نامزدی اتفاقا خیلی بیشتر خرج کنه بیرون کادو وظیفشه خودتم البته باید بخوای گاهی تو پیشنهاد بده ازش چیزایی که نیاز داری بخوا بگیره برات خودتم کم توقع نباش خسیسه یا وضع مالیش خوب نیست چه حرکت زشتی چجوری ۴ماه اینجوری موندی

ببین دوران عقد هرجوری برخورد کنی اصولا همون میشه روتین زندگی

باید برات خرج کنه، البته نه اینکه فشار بیاریا

ولی در حد جیبش باید خرج کنه وگرنه بعدا تو زندگی میگه قبلا حوب بودی الان پرتوقع شدی! بذار بدونه زن خرج داره در حد معقول.

براساس توان مالیش خرج بتراش

مثلا بگو میخوام مانتو بخرم، یا وقتی چندبار میرید پارک یبارم بگو بیا بریم کافه یا رستوران و...

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️

کار خاصی نمیکردم هرکی میبره بیرون باید دست تو جیبش کنه دیگه

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼

ببین مثلا بگو یچیزی برات بخره

بعد که خرید کلی ذوقشو بکن😁 بذار لذت ببره از اینکه نیازاتو برآورده کنه

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️