2777
2789

من کلا ادم سردی هستم دوست ندارم با کسی بیش از حد ارتباط دوستانه ای بگیرم  همسایه طبقه بالامون یه خانم تنهاست که شوهرش هفته ای یبار میاد 

چند باری غذا آورد منم درعوض ظرفشو غذا میگذاشتم و برمیگردوندم 

یبار نون خواست یک دفعه ظرف بزرگ خواست چند بار چیزهای دیگه خواست بهش میدادم ولی خودم نمیرفتم جلو در میدادم دخترم میبرد 

یبار بنزین خواست گفتم شوهرم خوابه رفت 

هر بار چیزی خراب میشد چون ما صاحب خونه بودیم زنگ میزد  شوهرمو میفرستادم با اینکه طی شده بود کار تعمیرات به عهده خودشه چون خونه نو ساخت بود  میرفت تعمیر کنه براش 

چون طولانی میشه پست بعد

خب

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شب عید جلو در بود داشت ماشین میذاشت داخل خونه 

ما هم داشتیم میرفتیم بیرون جلو در دیدمش کلا یک متر باهاش فاصله داشتم  گفتم سلام خوب هستید حالتون خوبه سرشو انداخت پایین جواب نداد اصلا شوکه شدم مطمئن هستم که شنید چون با صدای بلند گفتم   منم چیزی نگفتم سوار ماشین شدم 

شب عید جلو در بود داشت ماشین میذاشت داخل خونه  ما هم داشتیم میرفتیم بیرون جلو در دیدمش کلا یک ...

میخوای بگی کتک خورده بود خجالت کشیده سرشو بلندکنه؟

نویسنده ی داستانهای قدیمی هستم،اگه دوست داشتی بگو تا پیجمو بهت بدم🥰😘