2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاین دلم داره میترکه

152 بازدید | 50 پست
چند ماهه تو اقدامم، هیچ مشکلی هم ندارم، با این حال دو ماه کلومیفن دکتر برام نوشت و نشد، اما خیلی امید داشتم این ماه حامله بشم ولی همین الان پری اومد، شوهرمم یه شهر دیگه است و شب میاد، خونه تنهام و دارم بلند بلند گریه میکنم، از اون طرف شب خونه ی مادرشوهرم باید بریم و جاریمم اونجاست و بچه ی دومشو بارداره، میبینمش دلم میخواد بترکه، لطفا یه چیزی بگین آروم بشم
❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا به مراد دلت برسونه
اینم حاصل زندگی زناشویی من: دوبار بارداری خارج از رحمی.... 😞 برداشتن یکی از لوله هام....😞 بارداری سوم با ای وی اف منتها👇 سقط دخترم تو هفته ی بیست بارداری، علت سندروم داون دخترم😞 توروخدا دیگه ازمن نپرسین باردارم یا نه! بچه دارم یا نه! ندارم، والله ندارم😩😩😩
وااااای چقدر استرس داری کنی صبور باش وقتی تو محکم باشی ؛ دیگرانم نمیتونن چیزی بگن. استرسو از خودت دور کن بیخیال شو باردار میشی.
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.