2777
2789

خب پیاماتو پاک کن

ولی تو نیستی وُ شِعرَم؛آسِمونش،ماه نداره.                           از اَشک یاس کوچه ها؛تا چشم کور از گریه ها.                       با یادِ عَطر تو زنده ان؛تاباز برگردی به خونه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید شما گفتی شبیه سارنی؟ من عاشق سارنم:))))) با عرض معذرت اگه اشکالی نداره میتونم عکستونو ببینم؟

کاربری دست دو نفره دوستان                                                       ‌.         
راهی نیست که کل چتامون پاک بشه؟

نه دو طرفه تو اینستا نمیشه مگه اینکه از گوشی اون پاک بشه یا اکانتتو کلا دلیت کنی 

کاربری دست دو نفره دوستان                                                       ‌.         
ببخشید شما گفتی شبیه سارنی؟ من عاشق سارنم:))))) با عرض معذرت اگه اشکالی نداره میتونم عکستونو بب ...

آره عزیزم

والامن جدیدالورودم نمیدونم عکس بفرستم بعدچطوری میتونم پاکش کنم😑😂

آره عزیزم والامن جدیدالورودم نمیدونم عکس بفرستم بعدچطوری میتونم پاکش کنم😑😂

از همینجا که میخوای پیام بدی رو این عکسه می‌زنی

بعدم تا سه دقیقه میتونی پاکش کنی روی سه نقطه سمت راست پست میزنی رو گزینه حذف پاک میشه