2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر شیری روانشناس نیس فک  کنم رشتش چیز دیگس مشاوره هم نمیده ولی داخل موسسه اش چندتا هستن عالی اند به خصوص اون که اسم کوچیکش زهرا س ولی فامیلی اش یادم نیس

دلم میخواد یه روزی که پیر شدم به زندگی ام که نگاه کردم ...
دکتر شیری روانشناس نیس فک  کنم رشتش چیز دیگس مشاوره هم نمیده ولی داخل موسسه اش چندتا هستن عالی ...

من ایشونو نمیشناسم اما خودم چند باری از روان پناه کمک گرفتم عالی بودن براتون سایتشو میزارم امیدوارم کمکی کرده باشمhttps://ravanpanah.com/

مشاوره خانواده_فردی_کودک_ بصورت آنلاین (چت و ویس با مشاور) و به بصورت تلفنی به دلخواه شما،حتی ایام تعطیل

09199541937

درصورت عدم پاسخگویی پیام دهید تا اولین فرصت باشما ارتباط برقرار کنیم✅

جهت اطلاعات بیشتر امضامو بخونین عزیزای دلم

مشاور خانواده👨‍👩‍👦‍👦( اختلافات زوجین،همسرداری،فردی،کودک)ومشاوره حقوقی⚖ در حوزه خانواده(طلاق_مهریه_نفقه_جهیزیه_حضانت_ولایت_قیمومت_نسب_ارث و دیگر مسائل مربوط به حوزه خانواده)مشاوره بصورت آنلاین یعنی چت و ویس در تمامی پیامرسان ها(✅تلگرام_✅واتساپ_✅روبیکا_✅ایتا_سروش✅_بله_✅گپ_✅آیگپ_✅ایمو)📱📞شماره همراه:09199541937.......آیدی در تلگرام و اینستاگرام:       moshavere_onlineee........آیدی در سایر پیامرسان ها: moshavere_onlinee                         حق المشاوره جلسه یکساعته مشاوره خانواده بصورت تلفنی👨‍👩‍👦‍👦: ۱۹۷تومن        حق المشاوره جلسه سی دقیقه ای مشاوره خانواده بصورت تلفنی👨‍👩‍👦‍👦۱۷۹تومن    حق المشاوره جلسه یکساعته خانواده بصورت آنلاین(ویس و چت)۱۷۹تومن و حق المشاوره تایم نیم ساعته مشاوره بصورت آنلاین:۱۵۹تومن و حق المشاوره جلسه ۱۵ دقیقه ای مشاوره حقوقی⚖ ۱۵۰......تنظیم انواع دادخواست،لایحه،اظهار نامه فقط۲۰۰  تومن......👈پیج اینستاگرام که هرروز کلی نکات آموزشی همراه با روزمرگی هام رو براتون میذارم+ هایلایت رضایتمندی ها و واریزی ها😍:moshavere.onlineee            

سلام عزیزم

کلینیک تخصصی دکتر مهسا ساداتی تو تهران حرف اول رو میزنه توی کمترین زمان ممکن مشکل رو از طریق نقشه مغزی رنگی که کاملا بی خطر هست متوجه میشن و روی اون نقاطی که فرد مشکل داره کار میکنند 

امیدوارم مشکل تون حل بشه

اسمشون رو گوگل کنید ادرس و شماره منشی هست🌹

دکتر سحر کیانی نژاد بهترین روانشناس و روان درمانگر در کنترل خشم و استرس و اضطراب و روابط زوجی است.

اینستا گرامشون   drkisninezhad.ir

در سایتشون رزرومشون هسن.

شماره تماس واتساپ برای گرفتن وقت حضوری یا آنلاین؛

۰۹۱۹۸۰۶۲۸۲۴

تراپیست خودمو بهت معرفی میکنم

بخاطر مشکلات فردی بهشون مراجعه میکنم

خدا رو شکر خیلی راضیم

در زمینه‌های دیگه هم تخصص داره . قبلا رزومه‌شو خوندم الان دقیق نمیدونم . 

اما در گوگل سرچ کنید فاطمه جاسبی اطلاعاتش میاد

من کلینیک مطهری میرم

تراپیستم اگر کاری در حیطه درمانیش نباشه ارجاع میده

یکی از اقوام که مشکل مصرف مشروبات الکی داشتن به ایشون مراجع کردند، نپذیرفتن

اگر کسی روانشناس در حیطه ترک الکل میشناسه معرفی کنه

درود دوست عزیز، دکتر پیمان آزموده فوق العادس 👌🏻من به هرکسی معرفی کردم راضی بوده مطبشم پونکه ،شمارش ...

اره این روانشناسی که میگی من رفتم کارش خیلی خوبه ،اونایی که تو دفترش نشسته بودن خیلی تعریف می کردن ،فقط این که من برا دخترم که ۱۰ سالش بود رفتم گفت کودک محسوب میشه و من‌کودک کار نمی کنم هزینمونم پس دادن🤭

عزیزم این مشاور زندگی منو شوهرم و نجات داد قسم خوردم معرفیش کنم به همه تا جبران زحمت کنم براش از مشاوره ایشون فوق العاده راضی بودم، خیلی حرفه ای و کاربلد و منصف و با حوصله هستن حق المشاورشون هم بصورت تلفنی و هم بصورت آنلاین ۹۹ تومنه یکساعته و نیم ساعتشم ۷۹ تومن یعنی کارشون عالیه یکبار برین مشاور همیشگی تون میشه👌

مشاوره حقوقی هم میدن نصف قیمت مشاوره های حضوری 

این شمارشون تو هرپیامرسانی ام پیام بدین جواب میدن تماس هم بگیرین باز جواب میدن

09199541937 

اینم پیج اینستاگرامشونه: moshavere.onlineee

مشاوره رایگان

فردی .اجتماعی

با مراجعه به لینک مشاوره را اغاز کنیدhttps://forms.gle/ptZwCTWw6HUkYKUS9  

به علت محدودیت سایت لینک را جدا و به صورت سوا سرچ نمایید

The head of the Hellergarsili method collection

and endophallic

and inclusive and non-inclusive personal and social counseling

It is our desire to help you