وابستگی به قرص داره هر قرصی خیلی راه رفتم نشد نمیشه فقط مشکلمون همینه خودم بیمار اضطراب شدید گرفتم هرروزم دارم بدتر میشه سر اینکارش باید جداشم اما دوسشدارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
من دیگه باید پا بذارم روی دوست داشتنم چون به ته خط رسیدم و منتظر ی شکست عشقی شدید باشم چون بدجور دارم اسیب مبینم باید خودمو نجات بدم شماهم با روانشناس صحبت کن کم کم راهتو مشخص کن احساسی نمیشه تصمیم گرفت عمرت هدر میره
من دیگه باید پا بذارم روی دوست داشتنم چون به ته خط رسیدم و منتظر ی شکست عشقی شدید باشم چون بدجور دار ...
شرابطم خوب نیست الان شاید یکم فرق کنه منم برم
خیلی دوستش دارم ولی هر روز عذاب می کشم
میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇