2777
2789
عنوان

هرکس تعبیر خواب بلده کمک کنه

144 بازدید | 10 پست

دیشب خواب دیدم ، تو خیابون پر بود از پرچم امام حسین مثل هیئت یا مساجد میریم تمام کوچه ها و خیابون قسمت دیوارش با پرچم ها پوشیده شده بودن بعد یه سری از بچه ها که تعدادشون خیلی کم بود حدود بیست تا در مقابل کل جمعیت داشتن پرچم ها رو آتیش میزدن من خیلی حال بد و غمگین پیدا کردم توی خواب اما اجازه و اختیار اعتراض نداشتم احساس میکردم اگر اعتراض کنم که چرا دارید پرچم آتیش میزنید خودمم آتیش میزدن  احساسش خیلی عمیق بود

خیلی حال من بد کرده این خواب 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعبير خواب به دله ، هر چي كه بعد از بيدار شدنت فهميدي همونه . انشالله كه خيره 

شايد فتنه هاي جديدي در راهه اما كشور ما مورد عنايت سيدالشهداست و اگر نظر ايشون و عنايتشون نبود تا الان كينه دشمنان ما ، مارو نابود كرده بود . اون بچه هاي كوچك به نظرم دشمنان اسلام هستن كه ميخان به خيال باطلشون با از بين بردن ارزشهاي ديني ما اسلام رو نابود كنن . 

تعبير خواب به دله ، هر چي كه بعد از بيدار شدنت فهميدي همونه . انشالله كه خيره  شايد فتنه هاي ج ...

انشاالله که همینطور باشه ، من روز قبلش داخل یه مزون بودم که هم آقا هم خانم ها می‌تونستن برن اما فضا کلی بسته بود یه خانمی علاوه بر نداشتن روسری و مانتو یه نیم تنه تنش بود که کامل سوتین زیرش هم پیدا بود ،من و همسرم روزه بودیم همسرم بیرون مزون منتظر بود ما داخل رفتیم این رو هم بگم من از اون چادری سفت و سخت ها نیستم یه مانتوی معمولیم هی روی زبونم مزه مزه کردم بهش بگم حداقل از سینه ات محافظت کن دولا میشد برای لباس همه سینه هاشو می اومد بیرون اما واقعا ترسیدم که چیزی بگم چون توی مزون همه همینطوری بودن و من اصلا دوست ندارم باعث جر و بحث بشم اما خیلی پشیمون شدم گفتم کاش حتی بهش یه اشاره میکردم 😔

من میگم حجاب اجباری بوده یا پوشش اجباری بوده چون دیگه دارن کم کم لخت میشن😁

متاسفانه همينطوره كه ميگيد . خداوند براي بندگانش بهترينهارو خواسته و در قالب واجبات و مستحبات به ما عرضه كرده و قطعاً كساني كه در مسير رضاي الهي حركت ميكند مورد عنايت خاص خداوند هستند .

متاسفانه همينطوره كه ميگيد . خداوند براي بندگانش بهترينهارو خواسته و در قالب واجبات و مستحبات به ما ...

امیدوارم بتونیم از این فتنه هم سربلند بگذریم .. اما در دوران غیبت کسانی از پس فتنه ها عبور خواهند کرد که بتوانن امر به معروف کنند کار خیلی سختیه اما سکوت هم اوضاع رو بدتر میکنه