2777
2789
عنوان

عفونت گوش

1852 بازدید | 16 پست

سه ماه پیش گوشم چک کرد دوبار رفتم متخصص دارو میداد خوب میشد به محض قطع دارو برمیگشت

دیگه نرفتم خودش ی مدت گذشت خوب شددوباره امروز درد گرفته

کسی این مشکلو داشته؟چرا عفونت خوب نمیشههه🥺

Good girl

عنبر نسارا دود‌بده

و قل رب انزلی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین✓ خدایا مارو هم خونه دار کن.دعا میکنید ماهم بتونیم بزودی و آسونی خونه بخریم و دلمون شاد بشه...خدایا ما بجز تو هیچ پناهی نداریم نا امیدمون نکن قربانت بشم تو خدایِ فراوانی ها هستی.ببخش به ما از نعمتت‌..خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من...همین الانم درگیرشم حالم بده

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

هرکار بگی کردم دوسه بار هم دکتر رفتم داروهاشم مسکن و چرک خشک کن و قطره گوش بود هربار...

یه مدت خوب و آرومه یهو برمیگرده خیلیم درد داره قشنگ صورت آدم فلج میشه از درد

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
عزیزم چن وقته؟دکتر رفتی؟

توی این ۱ سال اخیر شاید ۵ یا ۶ بار درگیر شدم...

هربار میرم دکتر همون داروهارو میدن اینبار خودم تهیه کردم...

دکتر میگفت نه شنا برو نه سرت رو خیس نگه دار نه باد به صورت و گوشت برخورد کنه...

چندروز پیش بیرون بودیم هوا سرد بود فکرکنم باد خورده بهش...

داغووووونم...

دردی بدتر از گوشت درد نیست. زمستونا همراه با سرما خوردگی گوشم عفونت میکنه این سری دوتا ورق انتی بیوتیک کامل خوردم خوب شد خدارو شکر

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

توی این ۱ سال اخیر شاید ۵ یا ۶ بار درگیر شدم... هربار میرم دکتر همون داروهارو میدن اینبار خودم تهیه ...

اخی تو از منم شدیدتره که

چه بلاییه اخه

منم خیلی اذیتم

Good girl

یه بار چنان گوشام ورم کرده بود که پنبه های بلند فرو کرد تو گوشم که وقتی قطره میزنم به گوشم برسه...

پرده گوشمم آسیب دیده بود...

یه بارم ساکشن کردم...

ولی هنوزم همینجوره همش درگیرشم...

بمیرم برای دخترم هم ۱ سالشه دوبار گوشش عفونت کرده دکتر گفته ببرم نوار گوش بگیرم ببینیم مشکلش چیه و چرا اینجور میشه بمیرم که باید این درد رو تحمل کنه😔😔😔😔

یه بار چنان گوشام ورم کرده بود که پنبه های بلند فرو کرد تو گوشم که وقتی قطره میزنم به گوشم برسه... ...

دور از جون

الان دیگه هرکی ی مریضی داره

اینم سهم ماشد

Good girl