2777
2789
عنوان

ما زشتا محکومیم به چی؟

121 بازدید | 14 پست

زمانی فهمیدم قیافم خواستنی نیست که با ۵تا پسری که خواستم آشنا بشم هر ۵تاشون از قیافم خوششون نیومد و رابطه رو شکل ندادند با اینکه خودشون معمولی بودن و مادر خاستگارهام با شرایط اوکی بودند ولی وقتی منو دیدند رفتند و پشت سرشونم نگاه نکردند

با اینحال من یقین دارم که زشت نیستم و قیافم مورد قبوله.اینو توی عکس های دسته جمعی و حرف اطرافیان شنیدم که حتی بعضی هاهم میگفتن خوشگلم(البته به خودم نه که بگم برا خودشیرینی بووه)برا همین واقعا من گیج شدم که پس چرا اون اتفاق ها بعد دیدن قبافم می افته

با اینحال من هنوز امید دارم و به خدای خوبم ایمان دارم

میدونم خدا حتی برای من هم جفتی خلق کرده که با دیدن من زیبایی هامو میبینه و تنهام نمیزاره.کسی که دوستم داره و منم دوسش دارم

هنوز امیدمو از دست ندادم و مطمئنم خدایی که حس زنانه در من قرار داده پس صد در صد راه پاسخگویی بهشم برام گذاشته

بلاخره یکی هم از من خوشش میاد وتصمیم میگیره همیشه کنارم باشه.یه روزی هم من مامان میشم و اینا به دلم حسرت نمیشه.مطمئنم

شماهم امیدتونو از دست ندید:)

عزیزم هیچ کدوم از مخلوقاتی خدا زشت نیست هرکسی نقطه فوتی داره تو چهرش که زیباست پس اگه کسی باهات نمونده ب این دلیل نیس که تو زشتی زشت طرز فکراوناس پس اصلا اعتماد ب نفس خودت نیاز پایین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم هیچ کدوم از مخلوقاتی خدا زشت نیست هرکسی نقطه فوتی داره تو چهرش که زیباست پس اگه کسی باهات نمون ...

متاسفانه اینو یکی ار همونا بهم گفت

همون موقع بهونه اورد که نمیخواد با کسی باشه و اینا

ولی بعد مدت ها دوباره بهم پیام داد و گفت وقتی دیدمت یهو دنیا رو سرم خراب شد

الان ما چی هستیم؟ خداروشکر ولی مجردی هم خبر خاصی نیست

بخدا مجردی خیلی بهتر از متاهلی بود یه جورایی منم مثل شما بودم فک می کردم ازدواج کنم چه خبری .بخدا بره من جز درسر بدختی چیزی نبود باروت میشه دارم بهت حسودی میکنم ای کاش جای شما بودم .

انقدر از مجازی ضربه خوردم که دیگه دل اعتماد ندارم

تاپیکم اونی ک نوشتم یعنی یه دختر تو نی نی سایت نیست 

برو بخون شرایطشو 

اگه خودتم قبول نکردی کسیو سراغ داشتی معرفی کن ثواب داره

والا یکی از بچه ها یه نفرو معرفی کردن زنگ زدیم طرف شمالم بود گفت باید بیای اینجا زندگی کنی من تهران نمیام جور نشد

باور کن الکی نیست باز وقت کردی برو بخون 

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

بخدا مجردی خیلی بهتر از متاهلی بود یه جورایی منم مثل شما بودم فک می کردم ازدواج کنم چه خبری .بخدا بر ...

مجردی بد نیست ولی تا آخرعمر نمیشه مجرد موند

آدم نیاز به خانواده داره

من از تنهایی خوشم نمیاد