2777
2789

راهنمایی کنید چی بگم.  اول اینک تو دعوامون هردومقصر بودیم. من عصیی شدم ب خونوداش برا اولین بار فحش بد دادم یا اینک تودلم نبود و باهاشون خوبم ولی همین بدوبیراهه گفتنا باعث شد ک  اصل دعوامون حاشیه بره و من بشم مقصر  الان میخام پیام بدم معذرت بخام بابت توهین ولی بگم ک بابت دعوا نبخشیدم یا بحثش جداس.  چی بگم ک مقصر نشم باز 

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻‍♀️‏کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻‍♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه دعوا سر چیز مهمی نبوده ول کن بزار دعوا بخوابه چه لزومی داره یاد آوریش کنی  معذرت بخواه و ت ...

برا معذرت خاهی چی بنویسم    

کسایی که با درس خوندن به جای خوبی رسیدن؛ می گن کنکور مهمه.🤷🏻‍♀️‏کسایی که با درس خوندن به جایی نرسیدن؛ می گن کنکور مهم نیست و اتلاف عمر و وقته.🙂اونایی که با هنر به جای رسیدن؛ می گن خیلی خوشحالن که مسیر قلبشون رو رفتن 😊و اونایی که هیچوقت بهش نرسیدن می گن تو هنر پول نیست💀.کسی که رابطه موفقی داره می گه همراه داشتن خوبه👰🏻💍، و اونی که حس خوبی رو از رابطه نگرفته اینو نمی گه💔🤷🏻‍♀️.هر کسی نسبت به تجربیات و فکر خودش در هر حیطه ای نظر می ده پس واضحه که باید هر کسی نسخه زندگیشو خودش بپیچه.پس همیشه نیاز نیست به حرف دیگران گوش بدی

عزیزم بابت توهینی ک ب خونوادت کردم معذرت میخوام،عصبی شدم و نفهمیدم چی میگم.

اما

اما بابت مشکلی ک بین خودمون پیش اومد و بحثی ک شد و حرفایی ک زدی خیلی ناراحتم و دلمو شکستی.

و من الله توفیق🧑‍🦽

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...
ب نظر من الان معذرت خواهی نکن هر وقت مشکلتون حل شد بگو‌نباید ب خانوادت توهین میکردم

صب دعواکردیم و اون چند روزی نیستش رفته خارج شهر میخام فقط معذرت بخام ولی دیگ محلش ندم.  عقدیم

عزیزم بابت توهینی ک ب خونوادت کردم معذرت میخوام،عصبی شدم و نفهمیدم چی میگم. اما اما بابت مشکلی ...

مرسی😁

بگو ببخشید عصبانی بودم از قصد نبود و از ته دل نگفتم 

مطمعنم تاچندروز همینو میکنه بهونه ک زهرچشم بگیرع

صب دعواکردیم و اون چند روزی نیستش رفته خارج شهر میخام فقط معذرت بخام ولی دیگ محلش ندم.  عقدیم

بستگی ب شوهرتم داره اگه الان معذرت بخوای بدتر اون داغ می‌کنه  شاید اصلا از یادش رفته یا ب فحش فکر نمیکنه اینجوری بدتر باعث میشی تو ذهنش گنده شه

من ی بار به مادرش فحش دادم گفتم‌مادر دیوثت ....

اون لحطه گرخید ولی دیگه بعدش دید داره از دوری و کناره گرفتنم حالش بد میشه باز خودش اومد به سمتم 

ولی مطمئنم هنوز توی دلش مونده 

به نظرم بهش محبت کن 

و برو سمتش و بهش حق بده مادرش هر چی باشه مادرشه 

پس برو پیش قدم‌شو تا اونم‌ شرمنده بشه 

به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم. ممکنه تو تاپیک بغلی باهام دعوات بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌

اصلا اسم توهین به خانواده اشو نیار ثبت میشه

فقط بهش بگو من خیلی ناراحتم که رفتار مناسبی باهم نداشتیم 

باید روی رفتارمون تجدید نظر کنیم و بیشتر فکر کنیم.

اگر باعث ناراحتید شدم پشیمونم 

اما همچنان دلم ازت شکسته و خیلی ناراحتم

یاهویامن لاهو الاهو✨🌸🍃سرکوه بلند فریاد کردم،علی شیرخدا را یادکردم،علی شیرخدا_یاشاه مردان،دل ناشاد مارا شادگردان.علی شیرخدا دردم دواکن.مناجات مرا پیش خداکن.قرآن همه اش یک یاعلی است.🪴إرحَمْ عَبْدِکَ ضَعیفْ🙏🏻✅امام صادق علیه السلام فرمودند:اگر کسی دو تا کلمه بگه . السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته ، 20 حج تو نامه عملش نوشته میشه.🍃🌸 چندساله منتظرم منتظر آمدن یه کوچولوی سالم و صالح که دل من و همسرم شاد بشه🥲  برای حاجتم یک صلوات می فرستید؟  ❤😍 اگر محبت کردیو و فرستادید خبرم کنید که منم ۳ تا براتون صلوات بفرستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🪴🪴یاضامن آهو یا امام رضا ع عاشقتم❤❤❤