2777
2789
عنوان

کنکوری های تجربی امسال بیایین

147 بازدید | 22 پست

وضیعتتون در چه حده؟

خودم که هیچی نخوندم و کلا صفر صفرم  ولی همه فک میکنن کع خیلی خوب خوندم و دیگه وقت مرور ولی حتی شروعم نکردم 

دارم دیوونه میشم واقعا نمیدونم چیکار کنم تواین سه ماه حداقل بتونم از یه رشته خوب قبول شم 💔😔

به نظرتون چیکار کنم چیارو بخونم از کجا شروع کنم؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیده بودم سوالای کنکور امسال انگار خیلی لو رفته با قیمت کم هم میشه پیداشون کرد و سرجلسه تقلب کرد ...

کااشش🤣🙌🏻💔

کاشش درصورتی کا ما هم میداشون کنیم و بخریمم

دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود

شروع کن زیستو زمین رو کامل بخون شیمی رو سعی کن کامل بخونی حالا مسائل محلول و پی هاشو حذف کردی اشکال نداره

تو ریاضی و فیزیک چندتا فصل پرتست رو که خودت نسبتا پایه بهتری داری انتخاب کن بخون

از تستای کنکورای سالای قبل حتما استفاده کن

منبعت تستای کنکور تستای به درد بخور قلم چی گاج گزینه دو باشه چون دیگه وقت کتاب تست نداری

فقط شروع کن کم کم دستت میاد

چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️
کااشش🤣🙌🏻💔 کاشش درصورتی کا ما هم میداشون کنیم و بخریمم

من یه چنل دارم تل سوالا رو سه ساله میفروشه 

البته سرجلسه باید تقلب کنی شب قبل بهت نمیده 

اگه از شب قبل کنکور میخای داشته باشی باید ۵۰۰ یا ۶۰۰ هزینه کنی ولی این ک سرجلسه میده ۴۰ میگیره

من یه چنل دارم تل سوالا رو سه ساله میفروشه  البته سرجلسه باید تقلب کنی شب قبل بهت نمیده  ...

والا ما یک میلیارد هم بخوان راضیمم😅🙌🏻💔ولی حداقل واقعی باشه پول ندیم بدبخت شیمم

من یه چنل دارم تل سوالا رو سه ساله میفروشه  البته سرجلسه باید تقلب کنی شب قبل بهت نمیده  ...

😶لینکی یا آدرسش رو میشه بدی اگه نرسیدم بخونم و برسم به کنکور یه سر بهش بزنم چون اگه قبول نشم آبروم رو هواست🤦🏻‍♀️🚶🏻‍♀️