2777
2789

اگر هستید بگید ممنون

تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ترم دو ام 

کاربر قدیمی..من..آن خفاش مغرورم ،که میمیرم زِ بیخوابی ،ولی با ذلَت و خواری ، سه ی شب هم نمی خوابم!!😂😐من ۶ هم نمیخوابم 😂🌝.   میشه بخاطر اینکه منو عشقم به هم برسیم یدونه صلوات بفرستی🥺؟
اینجا پرستار زیاده  من خودم ماماعم ولی دوست پرستار دارم  چی میخوای بدونی

موفق باشی همیشه عزیزم 

میخواستم بدونم اینکه میگن از پرستاری میشه به پزشکی رفت حقیقت داره؟ که بعد از اتمام چهارسال باید کتاب پزشکی خوند و ازمون داد و زبان بلد بود 

اگر اگر تونستی واسم سؤال میکنید؟ 

اگر هم نتونستید عیب نداره گلم

تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟
من ترم دو ام 

شما از این اطلاع دارید؟ 

که از از پرستاری یعنی بعد از اتمام 4سال، رفت به پزشکی (البته با آزمون و..) 

موفق باشی عزیزم 

من دانشجوعم هنوز🤣

موفق باشی عزیزم 

موفق باشی همیشه عزیزم  میخواستم بدونم اینکه میگن از پرستاری میشه به پزشکی رفت حقیقت داره؟ که ب ...

من میدونم بااجازه میگم...

لیسانس به پزشکی هست ازمون بسیاااار سخت و رقابتی که هم مصاحبه داره هم ازمون کتبی...شرط سنی...مدرک زبان..شرط معدل هم دارع...از درس های علوم پایه پزشکی هست 

من ترم دو ام 

اگر برگردی و انتخاب با پزشکی و پرستاری باشه باز پرستاری میری؟ 

موفق باشی همیشه عزیزم  میخواستم بدونم اینکه میگن از پرستاری میشه به پزشکی رفت حقیقت داره؟ که ب ...

از پرستاری نیست

کلا از لیسانسه 

لیسانس وزارت علوم و وزارت بهداشت 

درسای علوم پایه پزشکی رو میخونی بعد امتحان میدی 

قبول شدی باید مصاحبه هم بدی 

فک کنم معدل دیپلم ۱۸ لیسانس ۱۶ ب بالا 

و فکککککک کنم مدرک زبان هم اره میخاد

در کل فرایند سختیه میگن کنکور راحت تره

Off از ۶/۱۹🙃💕