2777
2789

ماسک مو این چیزا میزنید؟ هر چند وقت یکبار؟ 

متاسفانه من خودم خیلی حوصله مراقبت از مو رو ندارم، موخوره گرفتن

سختتون نیست چند ساعت رسیدگی به مو؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا موخوره باید موهات و نرم نگه داری نذاری گره بخوره من قبلا یه اسپری دوفاز داشتم برند مورفوس بود ترک بود اینم خیلی خوب بود اینبار این مارک و اصلا پیدا نکردم خیلی نرم نگه میداره

اینیکی و هنوز امتحان نکردم ببینم چطوره

روزی آید که دلم هیچ تمنا نکند 💜🌓
ماسک مو کامان بعد حمام ، داخل حموم هم میزدم که تموم شده باید بگیرم اسپری دوفاز رستورکس ( ترک هست ) ...

ماسک مویی که میزنی مثل بقیه محصولات کامان حجمش زیاده؟ و اینکه قیمتش چقدره 

اون بعد حموم موثر تره و نرم تر میکنه یا توی حموم؟

هر سه ماه رنگ میزنم و ریشه گیری می کنم موهامو رنگم الیته قهوه ای پررنگ کاملا طبیعیه فقط برای یکدست شدن از سفیدیا میزنم و رو زیبایی خیلی اثر داره، کراتینه کردم چون موهام وزه

با شامپو کراتینه میشورم و بعد اینکه شستم ماسک تو حموم میزنم و آبکشی میکنمو میام بیرون و موقعی که خیسیش رفت و رطوبت موند سشوار میکشم روبه داغ کامل خشک می کنم و لعد روغن آرگان ببشتر مواقع هم تو خونه موهام بازه یا بیرون بازه، اگه هم بخوام ببندم سفت ک اصلا نمیبندم و اینکه کش موم ساتنه تا موهام خراب نشه ولی کلا نگهداری خاصی نمیخواد همه اینا ک گفتم فقط واسه حمامه اما خیلی تو زیبایی اثر داره دست کم نگیر هر چی موهات کم داره انجام بده تا زیباییت دو چندان بشه چند ماه دیگه هم میخوام گوشواره طلا بگیرم ظریف تا صورتم کامل بشه

ماسک مویی که میزنی مثل بقیه محصولات کامان حجمش زیاده؟ و اینکه قیمتش چقدره  اون بعد حموم موثر ت ...

اینی که من گرفتم ۴۰۰ میل هست قیمتش و نمیدونم خودم نگرفته بودم

نمی‌دونم واقعیتش داخل حموم مثل نرم کننده میمونه نرم و لطیف میکنه موهارو ، این بعد حموم هم خوبه

روزی آید که دلم هیچ تمنا نکند 💜🌓

برای اینکه موخرت بره موهاتو جمع کن جلوت بیار دونه دونه چک کن و نکشونو بگیر یا اگه زیاده کلی بگیر و بعد چک کن دونه دونه اونایی ک جامونده بعد اینکه کوتاه کردی دیگه با موی خیس نخواب و حتما با سشوار کامل خشک کن دوم اینکه تو حمام آخر و ساقه موهاتو بهم نگورون و نشور با ملایمت بشور