2777
2789

✅ لیست سریالهای در حال پخش ترکی🇹🇷 و زمان قرار گیری در کانال،هر کدوم رو می خوای کلیک کن 😍👇

🇹🇷 شنبه #حفظ_آبرو (شربت_زغال_اخته)

🇹🇷 شنبه #پرندگان_آتش

🇹🇷 شنبه #روز_صفر (پایان سریال)

🇹🇷 شنبه #چشم_چران_عمارت

🇹🇷 شنبه #تله

🇹🇷 1 شنبه #خواهر_برادرانم 

🇹🇷 1 شنبه #9_جنگاور

🇹🇷 2 شنبه #روزهای_زیبا

🇹🇷 2 شنبه #قضاوت

🇹🇷 2 شنبه #تشکیلات

🇹🇷 2 شنبه #به_مرد_نمیشه_اعتماد_کرد

🇹🇷 2 شنبه #تو_دردسر_افتادم

🇹🇷 3 شنبه #سریال_عمر

🇹🇷 3 شنبه #سپاهی (پایان)

🇹🇷 3 شنبه #کمی_روشنایی_روز

🇹🇷 3 شنبه #نامه_خداحافظی

🇹🇷 4 شنبه #بن_بست_قلب

🇹🇷 4 شنبه #سه_خواهر

🇹🇷 4 شنبه #در_انتهای_شب

🇹🇷 4 شنبه #پرنسس_بی_تاج {پایان}

🇹🇷 4 شنبه #خانواده

🇹🇷 5 شنبه #آدمک

🇹🇷 5 شنبه #آن_دختر (پایان)

🇹🇷 5 شنبه #شانس_زندگیم (پایان)

🇹🇷 5 شنبه #اسم_من_فرح 

🇹🇷 5 شنبه #سریال_ملکه

🇹🇷 جمعه #پرچم_سرخ

🇹🇷 جمعه #خیانت

🇹🇷 جمعه #معجزه_صد_ساله

.

چشم چران عمارت

پندی‌برای‌یک‌عمر‌؛ ..نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند.   (:  .....   شبِ همه ی ما یکی بود تاریکی هایمان فرق داشت....،                       ...                        بیمار#

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر و برادرانم

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌𝕿𝖎𝖒𝖊 𝖍𝖆𝖘 𝖕𝖗𝖔𝖛𝖊𝖉 𝖞𝖔𝖚 𝖆𝖑𝖑
چشم چران عمارت_عمر _سه خواهر این سه تا مسخرن نگاه‌‌نکن قسمت های اول قشنگه بعدش مزخرف میشه

چشم چران رو‌تا کجا دیدی 

همش دعواست حق داری💔😖

تیکر تولد خودمه🌹🦋 اگه امضامو داری میبینی یه صلوات بفرست به آرزوهام برسم خوندی بگو برات دعا کنم🫂
در اخر چی میشع؟حوصلع ندارم فیلمو ببینم😂🤝

خو اولشو دیدی که اخرشو بگم ؟ 😂 اگه می‌دونه داستانش چیه اخرشو بگم وگرنه اگه بخوام از اول بگم خیلی زیاده و نمیتونم

تو زندگی هیچکس رو به اندازه خودت اذیت نکردی