2777
2789

سلام دوستان

طاعات و عبادات همگی قبول درگاه حق

من یک مشکل خیلی بزرگی دارم که نذر کردم تا جایی که از دستم برمیاد برای مشکلات دیگران دعا کنم تا خدا مشکلم رو حل کنه

هر کسی میخواد بگه تا اگه قابل باشم ، براش زیارت عاشورا بخونم و مشکلش رو بگه تا دعا کنم براش

خیلی التماس دعا دارم دوستان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخونی واسم

بلکه دلم اروم سه):

وسط گریه وسط تک تک مشکلاتم وسط تک تک ناراحتیام وقتی بهت فکر کردم ناخوداگاه لبخند اومده رو لبم 🙂و ،وقتی میخندی انگار من هیچی کم ندارم🙂خدایا مهربونم خودت از دلم خبر داری منو به حاجت قلبیم برسون                                                      میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات مهمونم کنی؟🥺🥰

من با دعای نادعلی خیلی حاجت گرفتم به نیت شما میخونم انشالله مشکلت حل بشه ❤️🙏

زهرام برام دعا کن بچم سالم وصالح وانشاله پسر باشه یه گل دختر دارم 🙏

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️