2777
2789
عنوان

کار خوب برای تولدم

118 بازدید | 21 پست

سلام و عرض ادب

من امسال تولدم توی ماه رمضانه و عصرش هم سرکارم

بنابراین میخوام تولد امسالم با سالهای قبل فرق کنه

دلم میخواد امسال برای تولدم سه تا کار خوب انجام بدم

مثلا یکیش اهدای خون

ولی گزینه های دیگه ای به ذهنم نمیاد

میشه کمکم کنید؟

پیشاپیش ممنون🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پول بده به نونوا بگو هرکی اومد نون ببره چندتا هم از طرف من مجانی بدید

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋

میتونی فرزند معنوی بپذیری

میتونی غذای نذری بپزی

چه ایده ی خوبی داری تولدت مبارک

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

یه بسته ابنبات چوبی بگیر هر بچه ای رو دیدی یکی بهش بده بچه ها خوشحالیشون از ته دله حتما بهت برمیگرده

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋

کیک بده به یه خانواده نیازمند که چند تا بچه دارن با غذای ساندویچی حتی میتونی ساندویچ الویه درست کنی بهشون بدی

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
وای چه قشنگ  مثلا چه مقدار ؟

نمیدونم هرچقدر پول میخای بده مثلا اگه نون دونه ای 500 باشه 80 تا نون میشه 40 تومن . به هر نفر مثلا سه تا بده . هرچقدر در توانته