2777
2789

برای میان وعده عصر که بین ساعت ۴تا شیش هست میتونی یک لیوان شیر یا بستنی یا یک لیوان ماست بخوری همراه با یک تیکه بیسکویت یا کیک که من خودم بیسکویت ستاک می‌خوردم کالریش بالاس من یه بسته می‌خریدم هر روز عصر تا دونه ازش بر میداشتم می‌خوردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم با این روش حدود 20کیلو اضاف کردم از ماهی سه کیلو شروع شد اصلا هی نرین رو ترازو فقط ماهی یکبار کالری شماری خیلی تاثیر داره غیر از این چیزایی که من گفتم چیزای هم همراه با اینا بخورین توی کالریذسمار بزنین

15

منم همسن توام ۴۵ کیلوام قدم هم ۱۵۲

کاش دنیا بهم یه دختر بده🙎‍♀️🥺که رحم کنه به زنی که متاهله👩‍❤️‍👨میخوام بدون اجازه مرد نفس بکشه💇‍♀️❤️‍🔥میخوام پرنده ها رو بدون قفس بکشه🕳🐣میخوام فرشته نباشه خطا جزئی زمینه🚫🧚‍♀️میخوام زن باشه زن بمیره زنیت همینه🌝🔥💆‍♀️

منم عقد ک کردم ۴۹یا۵۰کیلو بودم ی پودر گرفتم خوردم ی ماه ۷ کیلو اضاف کردم الان حدود ۵سال و نیم میگذره وزنم ۷۰شده البته قدم بلنده اصلا چاقیم معلوم نیس

هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃
از هیکلت راصی؟؟ 

آره همه میگن خوبه

کاش دنیا بهم یه دختر بده🙎‍♀️🥺که رحم کنه به زنی که متاهله👩‍❤️‍👨میخوام بدون اجازه مرد نفس بکشه💇‍♀️❤️‍🔥میخوام پرنده ها رو بدون قفس بکشه🕳🐣میخوام فرشته نباشه خطا جزئی زمینه🚫🧚‍♀️میخوام زن باشه زن بمیره زنیت همینه🌝🔥💆‍♀️