برای میان وعده عصر که بین ساعت ۴تا شیش هست میتونی یک لیوان شیر یا بستنی یا یک لیوان ماست بخوری همراه با یک تیکه بیسکویت یا کیک که من خودم بیسکویت ستاک میخوردم کالریش بالاس من یه بسته میخریدم هر روز عصر تا دونه ازش بر میداشتم میخوردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خودم با این روش حدود 20کیلو اضاف کردم از ماهی سه کیلو شروع شد اصلا هی نرین رو ترازو فقط ماهی یکبار کالری شماری خیلی تاثیر داره غیر از این چیزایی که من گفتم چیزای هم همراه با اینا بخورین توی کالریذسمار بزنین
کاش دنیا بهم یه دختر بده🙎♀️🥺که رحم کنه به زنی که متاهله👩❤️👨میخوام بدون اجازه مرد نفس بکشه💇♀️❤️🔥میخوام پرنده ها رو بدون قفس بکشه🕳🐣میخوام فرشته نباشه خطا جزئی زمینه🚫🧚♀️میخوام زن باشه زن بمیره زنیت همینه🌝🔥💆♀️
کاش دنیا بهم یه دختر بده🙎♀️🥺که رحم کنه به زنی که متاهله👩❤️👨میخوام بدون اجازه مرد نفس بکشه💇♀️❤️🔥میخوام پرنده ها رو بدون قفس بکشه🕳🐣میخوام فرشته نباشه خطا جزئی زمینه🚫🧚♀️میخوام زن باشه زن بمیره زنیت همینه🌝🔥💆♀️