2777
2789
عنوان

بچه ها من ۲۶ سالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 36 پست
دوستان نتایج گره زدن سبزه سیزده بدر کی مشخص میشه؟ 

من گره نزدم

صدای خنده خدا را می‌شنوی به هر آنچه تو محال می پنداری میخندد 🧡🎈 تیکر بارداری نیست _آقام امام زمان قول دادن عیدیمو بدن 💚⚡ بهترین و شاد ترین سالم ۱۴۰۲ سالی که پر است از لبخند بی انتظار 💜 باشد به یادگار ۱۴۰۱٫۱۲٫۲۸💙عید من یعنی تو وقتی از در تو بیای 💛نذر کردم امسال سفره چیدم که بیای🤍✨  برای سلامتی و فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستید 💚خدایا ما رو از عاشقان و منتظران واقعی ظهور آقا قرار بده🙏.   به نام خدای رنگین کمان  💐    صبر بسیار بباید پدر « پیر فلک» را که دگر مادر گیتی چو تو فرزند بزاید🖤                                                                          
دوستان نتایج گره زدن سبزه سیزده بدر کی مشخص میشه؟ 

چهارشنبه سوری

اگه سیزده به در اوکی نشد برو از رو آتیش بپر اگه اونم نشد دوباره سیزده به در محکم تر گره بزن حتما گره ات شل بود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من کلا دنبال کسب تجربم و بخاطر محدودیت‌ها تا یه سنی نمیتونستم همم جراتشو نداشتم 

از کارای ساده شروع کن مثلا من دوچرخه سواریو شروع کردم 

باشگاه رفتم کوهنوردی کردم بعد چند سال دانشگاه رفتم گواهینامه گرفتم مدرک خیاطی کلاس نقاشی رفتم و..

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       
۳۳

صدای خنده خدا را می‌شنوی به هر آنچه تو محال می پنداری میخندد 🧡🎈 تیکر بارداری نیست _آقام امام زمان قول دادن عیدیمو بدن 💚⚡ بهترین و شاد ترین سالم ۱۴۰۲ سالی که پر است از لبخند بی انتظار 💜 باشد به یادگار ۱۴۰۱٫۱۲٫۲۸💙عید من یعنی تو وقتی از در تو بیای 💛نذر کردم امسال سفره چیدم که بیای🤍✨  برای سلامتی و فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستید 💚خدایا ما رو از عاشقان و منتظران واقعی ظهور آقا قرار بده🙏.   به نام خدای رنگین کمان  💐    صبر بسیار بباید پدر « پیر فلک» را که دگر مادر گیتی چو تو فرزند بزاید🖤                                                                          

دوستدارم حامله بشم حوصله ندارم عصاب ندارممم دوتا گل پسر شلوغکار دارم زمین زمان بهم میزنن....ولی خب چیکار کنم یک دختر هم میخام داشته باشم....پسر کوچیکم میگه بچه هام عمه نداشته باشن🤔😂😂😂

من کلا دنبال کسب تجربم و بخاطر محدودیت‌ها تا یه سنی نمیتونستم همم جراتشو نداشتم  از کارای ساده ...

الانم چندساله شاغلم بیرون کار میکنم ک واقعا ادمو تبدیل میکنه به کوی تجربه شدن😅

ولی کارایی ک میخوام انجام بدم 

کلاس شیرینی پزی برم

ویالن یاد بگیرم و ساز بزنم 

بیشتر رو صدام کار کنم و بخونم(چون علاقه دارم)🥺

کارتینگ تجربه کنم

یوگا رو جدی ادامه بدم 

حالا شما بگو به چه کارایی علاقه داری🥰

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       

گواهینامه که همون اوایل گرفتم

من۲۹سالمه

برای معنویات توی طندگیم جایگاه ویژه ای در نظر میگیرم

مرتب پاکسازی میکنم مرتب شکر گزاری میکنم

تا الان به اون صورت شاغل نبودم میخوام شغل خودمو راه بندازم برای زبانم برنامه منظم میچینم حتما کلاس موسیقی و آوازمو میرم حتما ورزشمو منظم ادامه میدم ۶ماه یبار میرم دندونپزشکی برای چک کردن دندونام همینطور متخصص زنان،به موهام بیشتر میرسم 

کتابای توی کتابخونه رو میخونم تموم میکنم به تک تک شهرای کشورم سفر میکنم روزای بهارو تابستونو از دست نمیدمو حتما میرم بیرون برای قدم زدن

طلوع خورشیدو نگا میکنم نفس عمیق میکشم

روزی۱۰تا لیوان آبمو میخورم

غذاهای مختلفو امتحان میکنم درست میکنم میخرم...کتاب نصفه موندمو مینویسم تموم میکنم