2777
2789
عنوان

ب نظرتون چرا پریودم عقب افتادا

122 بازدید | 4 پست

سلام سابقه تنبلی تخمدان و تاخیر دارم،

کیست داشتم ی دوره ال دی خوددم خوب شدم

این دوره ازسوم تا۷شبی۲عدد کلومفین

روز ۸و ۹پریودی ۲ عدد سینال اف زدم

روز ۱۱ سونو فولیکلام ۱۴،۱۲،۱۰ ،۸ بود.

دوباره سینال اف دادن دادن همون روز

روز ۱۳ دوباره سونو شدم فولیکولا ۱۴ ،۱۰ ، ۸ بودن

اچ سی جی هم ندادن

نگفتن پس اون یکی چی شد

گفتن مرتب نزدیکی داشته باش

روز ۳۸ سیکلم  ی روز لکه بینی داشتم

تاالان ک  روز ۴۳ سیکلم پریود نشدم

بی بی چک هم نزدم، 

آزمایش هم ندادم

ب نظرتون این دارو ها باعث تاخیر میشه؟؟

بخاطر تتبلیته

چون فولیکولاتم خوب نبودن

سیکلات چند روزس

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه پری منظم بود دقیق نه یک روز عقب نه یک روز جلو 2سال پیش تو سن 29سالگی یه بار 8روز عقب افتاد خیلی ترسیدم ک باردارباشم فرداش رفتم تست دادم همینک اومدم خونه پری شدم، دوباره ماه بعد 11 روز ماه بعد 70 روز، رفتم دکتر آزمایش و سونو نوشت گفت یائسگی زود رس گرفتی بعدشم 3،4 ماهی یه بار پری در حد یه روز میشدم الانم دیگ کلا پریود نمیشم و تو 31 سالگی یائسه شدم دکتر طب سنتی گفت ک بدن و رحمت خیلی سرد شده دلیل یائسه شدن زود رست همینه با دارو گیاهی درست میشه و باز پری میشی گفتم نه قربونت ممنون تازه راحت شدم ازش ولش کن خواهرم 48سالشه هنوز پریود میشه خاله ام 55 سالشه پری میشه ولی من تو 29 دیگ تموم شد،