چن وقتیه ی نفر مزاحم من و مامانم میشه همه خانوادمونم میشناسه حس میکنم اشناس دنبال آتو گرفتنه با مامانم صحبت کردم گفتم میخام باهاش برم سرقرار ببینم کیه گف برو خودت بهتر میدونی ولی از ی طرفم میترسم ک از فامیلا باشه یهو تو ذوقی بخورم گفته امروزم ساعت چهار هستش میخاد ببینمش،بنظرتون چیکار کنم؟از ی طرف نرم ول کن نیست با شماره های مختلف پیام میده از ی طرف میترسم برم..توروخدا کمکم کنین🥲💔
کاربرقدیمم بخاطر اینکه بچم فوت شد خواستم همه خاطرای دوران بارداری و زایمانم پاک شه ازذهنم آرزوم این بود مثل بقیه ازبچم عکس بزارم بگم بلاخره بدنیا اومد دعاکنید دوباره مادربشم😔🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بیهوده است مجادله بر سر اثبات دیانت یا بی دینی آدمها!کسی که دروغ نمی گوید , کسی که مهربان و با انصاف است,کسی که از رنج دیگران اندوهگین می شود و از شادمانی دیگران شاد است...کسی که انسان را و پرنده را و گیاه را و زمین را ,محترم می دارد,به مقصد رسیده است...از هر راهی که رفته باشد!