2777
2789
عنوان

کیا مثل من دچار وسواس فکری هستن

380 بازدید | 26 پست

همش درحال فکر کردنم به آینده به گذشته به چیزای بیخود راه میرم فکر میکنم میخوابم فکر میکنم نماز میخونم وسطش یهو میبینم وایسادم دارم به یه چیزی فکر میکنم 

تو خیالم جواب بقیرو میدم واسه خودم داستان میسازم 

به چیزایی که قرار نیست اتفاق بیفتن 

خسته شدم همش ذهنم درگیره فکر کردنه و داستان درست کردنه 

چیکار کنم که اینا از ذهنم بره بیرون تازه یه چند هفتس اینجوری شدم قبلا خیلی کم بود 😔

کاربری قبلیم تعلیق شد کاربر قدیمی ام :(

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینجوریم 

همش منتظره یه اتفاق بدم 

مثلا میگم اگه برم بیرون تصادف کنم چی 

شب ها شیر گاز رو ۵۰ بار چک میکنم 

همیشه نیمه منفی یه قضیه رو نگاه میکنم 

الانم پول عمل بینی ام جور شده با اینکه خیلییی دوس دارم بینیم رو عمل کنم از ترس اینکه حین عمل فوت کنم نمیرم واسه عمل🥲

🥰

دعا کن و دست رو پوست سرت بذار و روزی هف هش ده تا آیةالکرسی بخون از رو هم بخون انشالله

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .

من یه علائمی توی بچم دیدم دکتر بردم بهم گفت لطفا برای خودتون نوبت روانشناس بگیرین دچار وسواس فکری شدی. من رفته بودم واسه بچه بعد به خودم اینطور گفتن، گفتم چه دکتری بود رفتم بعدی اونم غیر مستقیم همینو گفت، فک کنم سه تا دکتر شدن که بهم اینو گفتن. 😐