2777
2789
عنوان

دیشب جلو مهمونا برگام ریخت

575 بازدید | 38 پست

بچه ها دیشب مهمون داشتیم یه بچه ی کوچیک۵ساله پسر دارن خیلی با ادب اروم بود اخرای مهمونی دیدم داره تو اینه با خودش و یه دوست خیالی حرف میزنه بین حرفاش فهمیدم اسم دوستش ثریاس مامانش گف تا به حال همچین اسمی به گوش بچه اش نخورده اسم های خودشون خیلییییی باکلاسه بعدش صداش ‌کردم ببینم دوست خیالیش چه جوریه اول که به یه طرف نگاه میکرد و فرار میکرد میرفت واسه ابنکه باهام حرف نزنه اخرش مامانش زیر زبونشو کشید گف ثریا ادم خوبی نیس چون همه اش  جیغ میکشه

بچه ها من خیلی چیزا تو خونه ام دیدم کلا از وقتی دختر خونه بودم اتفاقایی بود که طولانیه ولی دیشب واقعا ترسیدم از اینکه میگف جیغ میکشه 

این۵امین کاربریمه 😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم بگم ۱ماه اول که اومده بودم سرخونه زندگیم هفته ای چند بار خواب میدیدم یه مرد بلند قد و باریک اندام ازم کمک میخواد با عصبانیت تمام براش صدقه دادم چون اصلا نمیشناختمش هنوز که هنوزه کسی نمیتونه تو اتاق من خونه بابام اینا بخوابه و.... 

این۵امین کاربریمه 😉

باید بچه رو ببرن مشاور یا روان شناس آینده که بزرگ شد مشکل ساز میشه دوست های خیالی 

تموم بیمارستان پر شده بوده از جیغ دختری که بخاطر شیمی درمانی نمیذاشت موهاشو کوتاه کنن میگفت عشقم موی بلند دوست داره🖤🖤🖤🍭        ی خورده اعصاب ندارم کاری نکنید بحثمون بشه که اونوقت دهنتون صافه بااحترام😁😁🍭     خانم معلم آیندم هر کی سوالی درباره دانشگاه فرهنگیان داره پاسخ گو هستم😉🍭   راستی آبنبات مخصوص منه دست نزن مرسی اه🤨😒🍭

فهمیدم ولی نفهمیدم 😐

این دیگه چی بووووددددد ینی چییییییی-

ناتازه‌وارد، بعله 🤌🏽 خلاصه ک داشتیم زندگیمونو میکردیم یهو دیدیم عههههه نی‌نی‌سایتی نیز وجود دارد 😂.      موضوعای موردعلاقم:انگلیسی، چیزای ترسناک، سابلیمینال، روان‌شناسی، نوستالژی، ماتریکس، علایق‌شخصی، تجربیات و دیدگاهای بقیه، آگاهی درون، تجربیات باحال، دنیای موازی، تخیلات و فانتزی، کتاب و گاهی شعرو‌... خلاصه این‌چیزا : >

نه بابا بین بچه ها عادیه، بعدم این اسم رو جایی شنیده چون براش جدید بوده به عنوان اسم دوستش گذاشته 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی