2777
2789

فردا آزمون شهری دارم یه هفته هست پشت فرمونم میرم شهر دور می زنم با همسر الان رفتم تمرین چقد ترس داشتم چرا اخه 

یه پارک دوبل هم زدم فاصلش زیاد بود با جلویی گند زدم اومدم

خدایا مرسی 😊😊😊   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر همون استرس هست که نمیتونی خوب پارک دوبل انجام بدی،به خودت مسلط باش ،

اتفاقا تنها ترین چیزی که برا افسر مهمه نداشتن استرس هست،

من سه ماه پیش امتحان شهری دادم،قشنگ یادمه افسر فقط به صورتم و دستام نگاه میکرد ببینه من مسلط هستم یا نه،

اگه استرس و ترس رو بزاری کنار و ریلکس باشی همه چی رو خوب میتونی انجام بدی

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...

رانندگی فقط تجربه هست و اعتماد به نفس

من دو ماه هر روز نیم ساعت میرفتم اوایلش سردرد میگرفتم برام‌سخت بود بعدش کم کم کار ها برام آسون تر شد 

الان دیگه چندین ساعتم بشینم چیزی نمیشه 

اعتماد به نفس داشته باش و فرمون راحت بگیر و به خودت فرصت بده که کم کم کار ها برات راحت بشه

نگران نباش اوکی میشی

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
بخاطر همون استرس هست که نمیتونی خوب پارک دوبل انجام بدی،به خودت مسلط باش ، اتفاقا تنها ترین چیزی که ...

😭استرس نداشتم این چند روز الان که فهمیدم فردا آزمون هست استرس دارم 

خدایا مرسی 😊😊😊   
دعفه چندم قبول شدی

یادم‌ نمیاد سوم بود یا چهارم 

من تا گواهینامه نداشتم اصلا نمیشستم وقتی گواهینامه اومد دستم دو ماه شروع کردم 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
مربیت خانم بود یا اقا؟کلاس اضافه رفتی؟

مربیم یه خانم نفهم بود خوب توضیح میداد ولی ادمو خورد می کرد وقتی بلد نبودی  فقد یه جلسه اضافه گرفتم ۱۷۰ساعتی

خدایا مرسی 😊😊😊   
😭استرس نداشتم این چند روز الان که فهمیدم فردا آزمون هست استرس دارم 

طبیعیه ،چون دو‌بار شکست خوردی،

اما از نظر ذهنی باید خودتو اماده کنی،تا خودت نخوای نمیشه،

وقتی تو ذهن ادم ترس و استرس باشه اصلا نمیتونه چیزایی که افسر میخواد رو درست انجام بده،خودتو اروم کن بخدا کار خاصی نیست که میخوای فردا انجام بدی،رانندگی یه چیز عادی و طبیعیه،همه تونستن توام میتونی مطمعن باش،

تمام مراحل پارک دوبل،دور دو فرمون و شیب رو تو ذهنت مرور کن فقط 

من بار دوم قبول شدم،دفه اول راهنما یادم رف بزنم ردم کرد،بار دوم همین که نشستم تو ماشین به افسر گفتم هولم نکن هر کاری که میخوای انجام بدم رو دونه دونه و به ترتیب و با ارامش بگو بهم،بنده خدا هر کاری که میکردم فقط میگفت افرین افرین،همین افرین گفتنش باعث میشد اعتماد به نفسم بره بالا و همه چی به بهترین شکل ممکن انجام بدم

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...