2777
2789

اقا من صبح یک چیزی و دیدم برگام ریخت می گن ما قبل از به دنیا اومدنمون خودمون و پدر مادرمون و اینکه کجا باشیم رو انتخاب کردیم همه ی اینا تو عالم ذر اتفاق افتاده که ما یادمون نیس ....

حالا آینا به کنار اگه میگفتن دوباره میتونین انتخاب کنین دوباره این زندگی و انتخاب میکردین؟

منکه یک زندگیهه دیگو انتخاب می کردم😂

نه که بگم از زندگیم راضی نیستماااا ولی میشد یکی بهتر بر می داشتم 😂😑(چمیدونم ... میگفتن یک سلبریتی تو کره باشم )😂🤣« صرفا جهت شوخی!»

( بگم اینو الکی نیست تو قران اومده از خودم در نیاوردم باز یه عده نیان بگن : نه بابا خرافاته)

یه توپ دارم قلقلیه /موهای سرم فرفریه / پیام جدید نداشتم/ سرت کلاه گذاشتم😂😀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا!!!!؟؟ من نمی‌دونستم 😮

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش

اقا من چت بودم حواسم نبوده چی انتخاب میکنم 😂

حالا شاید ادامش خوب باشه 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

بله خودمون به خواست خودمون اینجاییم کتاب سرنوشت روح از مایکل نیوتن هم درمورد همینه 

منم اگه برگردم عقب یه زندگیه دیگه رو انتخاب میکنم😅

من مثل روانپزشکا صحبت میکنم  و عین روانیا عمل میکنم 

قطعا خرافاته مگه مرض داشتم پدر خیانتکارو زندگی تو ایران رو انتخاب کنم

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...

میخوام بگم خرافاته😐 چون واقعا هس حداقل واسه من اصلا منطقی نیس زندگی سراسر سختی و نداری و جنگ اعصاب و مریضی اونم نو این مملکت اول جوونی پر از حسرت و استرس . ن من این زندگیو انتخاب نکردم بهم تحمیل شد

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

چرا ایران چرا این دهه من تو سال اشتباهیی به دنیا اومدم

آره والا 

حداقل انتخاب میگردی تو آلمان میبودی😂

یه توپ دارم قلقلیه /موهای سرم فرفریه / پیام جدید نداشتم/ سرت کلاه گذاشتم😂😀