2777
2789

سلام عزیزان

من دیشب خواب بودم یه دفعه به حالت خواب و بیداری درومدم (از اون حالتای مزخرف که بیداری ولی نمیتونی حرف بزنی هرچی سعی میکنی اعضای بدنتو تکون بدی نمیشه)من گرفتار این حالات شدما ولی همیشه خودمو تو جسم خودم حس میکردم ولی دیشب انگار جدا شدم رفتم تا سقف اتاق بعد میگفتم دیگه وقت رفتنه من مُردم..ناخودآگاه تو ذهنم با صدای خودم پخش میشد شاید بگین خواب دیدی ولی سقف اتاقم یکم نم داده و قبلا چیزای تزئینی چسبونده بودم و بعد کندمش هنوز جای چسبا هست و من به وضووووح و از نزدیک جای چسبا و نم سقف رو میدیدم انگار همونجا بودم بعد برگشتم

میدونم اگه به خانواده بگم جدی نمیگیرن

اسمم لاله هست ولی لال نیستم

سلام اسی ببخشید

دوستان من الان روزه ام الان دو دفعه س ک دارم رفلاکس میشم و اسید معدم زده بالا 🥺💔چیکار کنم بنظرتون روزه رو ادامه بدم؟

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حست درسته. ‌گاه برای برخی افراد پیش اومده ‌

اون اصطلاح قدیمی که میگن بختک افتاده رو آدم هم همینه که قبل وارد شدن روح در بدن ادم بیدار میشه 

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
سلام اسی ببخشید دوستان من الان روزه ام الان دو دفعه س ک دارم رفلاکس میشم و اسید معدم زده بالا 🥺💔چ ...

باید شربت ضداسید بخوری تا خوب شی

پایبندم تا پاے جان به تمامت...♡ ‌‌‌ ‌️ 

اصلا دلیلی نداره بگی برای هرکسی اتفاق میوفته برای من هزاران بار پیش اومده به کسی هم نگفتم بگی مگه چکار میتونن بکنن 

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل