2777
2789
عنوان

کمی باکلاس باشیم#

515 بازدید | 29 پست

سلام دوستان 

از همین الان که آغاز سال نو هست و در ابتدای راه هستیم ازتون خواهش میکنم کمی روی خودتون تمرین کنین که این سوالات رو به هیچ وجه از هیچ کسی نپرسید نه دوست نه خواهر نه فامیل نه آشنا 

کی بچه دار میشی؟  

بابا یک وقت طرف مشکل داره وهر بار اینو میپرسین باعث آزار اون فرد میشید 

توجه کنین افرادی که بچه دارن نسبت به کسی که به هر دلیلی بچه نداره هیچ برتری نداره ونه قله ای فتح کرده نه مدال طلا بهش میدن 

کی ازدواج میکنی؟ 

یک وقت طرف خواستگاری نداره یک وقت شرایط مالی نداره اینم بازم کسی ک ازدواج کرده نسبت به افراد مجرد هیچ برتری نداره

چرا سر کار نمیری؟ 

شاید شرایط نداره اصلا به من وشما چ مربوطه 

من خودم هیچ وقت این سوالا را از کسی نمیپزسم وصرفا اگه فرد مقابل اینا رو ازم بپرسه منم میپرسم بعضی وقتا و خیلی کم

خواهشا خواهشا خواهشا تو زندگی کسی دخالت نکنین

من خودم تا الان باردار نشدم دیگ هر کی به من میرسه از انواع توصیه ها و داروها 

بخدا هر کسی خودش میدونه تو زندگیش چیکار کنه کی بچه دار بشه کی ازدواج کنه لازم به تذکر ویاد آوری شما نیست

لطفا لطفا به عنوان اینکه من دلسوزشونم این کارا رو نکنید چون ممکنه دل طرف رو بشکنید و عذابش گرفتار خودتون بشه چون حتی نزدیک ترین افراد خانواد منم تا مدتها از شرایط من هیچی نمیدونستن و نمیدونن 

من خودم بهتر همه میتونم بفهمم کی باید بچه دار شم و نیازی نیست دیگران که حتی خودشونم تو آمر تربیت بچه موفق نبودن نیستن برای ما نسخه بپیچن

هر کسی به من میرسه انواع واقسام توصیه ها تذکرها که داره دیر میشه و دیگ نازا میشی وفلان

منم مشکل دارم و اعصابم بهم میریزه 

بچه دار شدن فقط تصمیم من نیست باید خداوند بخواد خواهشا اینو مدنظر داشته باشین

مگه اونا از شرایط زندگی من خبر دارن؟ من مدتی درگیر افسردگی وحال بد بودم خب آوردن ی بچه بیگناه تو این شرایط واقعا ظلم نیست

ازدواج کن داره دیر میشه بابا ی وقت طرف اصلا خواستگار نداره و روش نمیشه بگه 

سرمون تو زندگی خودمون باشه اگه بچه ای داریم درست تربیتش کنیم  حتی خود ماها نیاز به تربیت داریم

پس بجای سرک کشیدن تو زندگی بقیه روی خودمون تمرکز کنیم

الان دیگ همه میدونن چیکار کنن چیکار نکنن اگه خیلی عرصه داریم زندگی خودمون رو جمع کنیم

یا دائما از من میپرسن رابطه ات با مادر شوهرت خوبه 

خوب عزیز من بد یا خوبش به تو چ ربطی داره غیر اینکه اگه بگم بد هستیم میخوای داستان درست کنی برای من

نمیدونید چ عذابی میکشم من بابت اینا 

پس ازتون خواهشمندم روی خودتون کار کنین و هر وقت خواستید سوالات اینجوری بپرسید ی سوزن کوچیک داشته باشین واونو روی دستتون فشار بدید تا بفهمید طرف 10 برابر رنج این سوزن ممکنه تو دلش عذاب بکشه

دقیقا

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فامیل های ما هم همینن به من ک 14سالمه همش میگن، کی بچه دار میشین، چرا نمیشین، چی شده، برودکتر نازایان، حتمان مشکل داری اعصابم خورده با این که همش 8ماهه ازدواج کردم

از یه دختر ضعیف ونازک نارنجی تبدیل شدم به یه دختر قوی ک تو سن 14سالگی بدترین شرایط روحی رو تجربه کرد بدترینشو...!!!! سخت بود سخت بود دل کندن از مدرسه و دوستام سخت بود دل کندن از بابا و مامانم سخته زندگی با کسی ک ازش متنفری.. اما اینا همه و همه منو ساختن با شجاعت میتونم بگم از سنم 30سال بزرگ تر شدم.. 
14 سالته و ازدواج کردین؟؟ 

میدونم باورش سخته ولی ارع

از یه دختر ضعیف ونازک نارنجی تبدیل شدم به یه دختر قوی ک تو سن 14سالگی بدترین شرایط روحی رو تجربه کرد بدترینشو...!!!! سخت بود سخت بود دل کندن از مدرسه و دوستام سخت بود دل کندن از بابا و مامانم سخته زندگی با کسی ک ازش متنفری.. اما اینا همه و همه منو ساختن با شجاعت میتونم بگم از سنم 30سال بزرگ تر شدم.. 
فامیل های ما هم همینن به من ک 14سالمه همش میگن، کی بچه دار میشین، چرا نمیشین، چی شده، برودکتر نازایا ...

فک. میکنن عهد بوقه که کسی ندونه اگه مشکل داره باید چیکار کنه شاید یکی تو سیکل درمان باشه یا اصلا دکترا ناانیدش کردن و تو سرنوشتش نباشه 

جالب اینه وقتی به زندگی خودشون نگاه میکنی میبینی هیچ موفقیتی نداشتن فقط ازدواج کردن زاییدن که اونم نتونستن درست تربیتش کنن

فک. میکنن عهد بوقه که کسی ندونه اگه مشکل داره باید چیکار کنه شاید یکی تو سیکل درمان باشه یا اصلا دکت ...

دقیقا دقیقا دمت گرم بخدا حرفاتو باید بزارم استوری واتساپ تا خفه شن

میدونم باورش سخته ولی ارع

مبارکه 

بالاخره خودتم هم به شرایطت آگاه بودی اینو انتخاب کردی 

و نه به من ونه به کسی دیگ ربط نداره که الان بگیم زود بوده وای چرا ما که از شرایط شما هیچی نمیدونیم 

مبارکتون. باشه 

ولی دیگ اینو میگم که خواهشا اصلا باردار نشو الان چون خیلی زوده 

۱۴😐🤷‍♀️

اهوم:) 💔

تایپکام بخونی متوجه میشی عزیزم