2777
2789

اول اینکه بگم خیلی خانواده پایه این …دیروز ما نرفتیم بیرون بعد زنگ زد گف بامادرم و بابام و مامان بزرگم ویلا ییم گفتم نه مریضم واینا بشدت سرما خوردم گف نه اماده شو بیام اماده شدم رفتیم سلام و احوال پرسی ما اومدیم حیات بعد عمش و دختر عمش و پسرعمش اومد بعد بزرگا داخل بودن ما جوونا بیرون بودیم با باباش که خیلی مرد پایه ایه بعد بساط مشروب اوردن منم خوردم ولی حالم بد شد تو جم فقط مامان باباش مشروبو فهمیدن من خودم خدای سیاستم اهل مشروبم نیستم شاید چن سال یبار دیدم جمعو براهمین خوردم اصنم نساخت بم تو خوشی نبودم معدم قبول نکرد اوردمش بالا ولی خب الان حسم یجوریه

واقعا متاسفم برا خودت و دور و بریات که حتی حرمت رمضان رو نگه نمیدارید 

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ادم مذهبی نیستم تو قید و بندشم نیستم اما بشدت با مشروب و سیگار و این چیزا مخالفم چرا وقتی عقلت حک ...

نه اصن بحث اون نیست احساس میکنم هرچقدرم خانواده پایه ای بوده باشن بازم باید نمیخوردم

نه اصن بحث اون نیست احساس میکنم هرچقدرم خانواده پایه ای بوده باشن بازم باید نمیخوردم

گذشته دیگه یه تجربه شد واست برای دفعه های بعدی بهش فکر نکن هرکدوم از ماها یه اشتباهایی میکنیم ❤️

گذشته دیگه یه تجربه شد واست برای دفعه های بعدی بهش فکر نکن هرکدوم از ماها یه اشتباهایی میکنیم ❤️

نمیدونم الان چی فک میکنن 

اخه هرچیم خورده بودمو بالااوردم‌نساخت بهم

ازاین ورم نامزدم خودش داد اگه اخلاق خانوادش یطور دیگ بود عمرا بهم میداد 

نمیدونم معزم قفلیده

متاسفانه دوستان بازم میخوان اعتقادات خودشون رو بکوبونن تو سر بقیه 😄

عزیزم منم مشروب دوست ندارم ولی گاهی جمع یه طوری هست که ترجیح میدم کمی همراهی کنم بخاطر همین هم بیشتر خودم رو باهاش مشغول میکنم ولی کلا حواست باشه متاسفانه الان جنس بد زیاد هست و معده خالی نخور ، بهتر بود که اینطوری نمیشد ولی برای خیلی‌ها هم پیش میاد خیلی بهش فکر نکن

اونا مطمئنا فهمیدن تو خیلی عادت نداری و فقط خواستی همراهی کنی که این هم بد نیست برای شما 

🌻

متاسفانه دوستان بازم میخوان اعتقادات خودشون رو بکوبونن تو سر بقیه 😄 عزیزم منم مشروب دوست ندارم ولی ...

مرسی عزیزم از حرفات 

واقعانم اهل مشروب نیستم فقط نمیخواستم نامزدم با دختر عمش و پسرعمش خوش باشه وقتی من هستم