خب هروقت که دلم گرفته یا ناراحتم یا از زندگی سیرم ..منوخوب میکنه و بهم دلگرمی میده
میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی چیزا ولی قشنگترینش تواین چندروز بود یکی اینکه بخاطر من بعد 4 سال قهر با خانوادم اشتی کرد یعنی پیش قدم اشتی شد یکیم دیشب که از سنگینی نگاش بیدار شدم دیدم خیلی وقته داره نگام میکنه
فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمیدونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩
خب همسرم خیلی کارهاااا مهمترینش اینه همیشه بهم احترام میزاره حتی تو اوج عصبانیت ...شده فوشش دادم فقط ...
باریک الله بهش بی زحمت شوهرتو قرض بده چند روز بزارمش پیش شوهرم بلکه ادبش رو همسر من اثر بزاره... حالا من خودم مودبم ولی همسرم جوش بیاره سیم مغزش از زبونش جدا میشه بعد ک اروم میشه میگه اونارو عصبانیت گفتم هر چند تیری ک از کمان در بره دیگ رفته و اثرشم میگذاره
سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن