2777
2789
عنوان

خواهرم چرا اینجوریه

1109 بازدید | 46 پست

من خیلی دوست دارم با خواهر کوچیک ترم وقت بگذرونم ۲۳ سالشه ولی تا میرم تو اتاقش میگه برو نیا میخوام فیلم ببینم میگم خب با خم ببینیم میگه نه تنها دوست دارم! چند روز پیش تولدم بود مامانم بهش گفت تولد خواهرته بهش تبریک بگو اونم به روی خودش نیاورد و انگار نه انگار! اگه باهاش حرف نزنم اونم حرف نمیزنه و اتوماتیک قهر میشیم...یه بار براش یک میلیون کتاب رمان خریدم که دوست داره یه جوری رفتار میکرد انکار وظیفمه نه تشکری نه چیزی...خیلی یبسه خیلی...مادرمم عین پروانه دورش میچرخه ولی محل نمیده به مادرمم زیاد ققط عاشق بابامه جون میده براش ولی به اونم پرخاش زیاد میکنه گاهی...بگم مثلا یه تیکه از غذات بده بچشم نمیده حتی ولی من همه کار میکنم براش...منم دیگه خسته شدم ازش مطمئن شدم عاطفه ای نداره گفتم ولش کنم به حال خودش

محل نده بهش حرصشو دربیار 🤨🌚🌚🌚🤤🤤🤤

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنده خدا مشکل داره کاش میبردی پیش روانشناس این یه جور مریضی هس و مادرزادی هس و مریضی هس که قابل درمان یکی از آشناهای ما هم این نوع حرکات داشت پنج شش جلسه رفت درست شد این الان مجرد هس فردا ازدواج کرد به مشکل برمیخوره