2777
2789
عنوان

میشه ی کم امید بهم بدید

277 بازدید | 36 پست

بچه ها میشه ی کم اول صبحی بهم امید به زندگی و خدا و ...بدید.اگه معجزه تو زندگیتون اتفاق افتاده بگید منم امیدوار شم چون شرایطم چندان جالب نیست ی مدته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تو شرایط بدی هستین به خودتون بگید هیچ چیز همیشگی نیست هیچ بیماری تا ابد بیمار نمی‌مونه هیچ تنهایی تا ابد تنها نیست هیچ شبی بدون سحر نیست و هیچ غمی تا ابد ادامه پیدا نمی‌کنه برای خدا مهمه چطور رفتار کنی و چطور رشد کنی این مراحل سخت فقط بازی هستن و می‌خوان تو گیمر خوبی بشی.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

خدا دوبار منو قافلگیر کرده

یه بار گفتم هرچی صدات میکنم نمیشنوی منم دیگه کاریت ندارم 

فرداش از یه اتفاق خیلی بد نجاتم داد که فقط بگه من هستم  فکرنکن حواسم نیست 

یه بارم دیروز تو دوراهی خیلی بدی بودم وضو گرفتم دو رکعت نماز خوندم بعد با قران استخاره گرفتم.  انگار اون ایه رو خدا در جواب من نازل کرده بود

خدا همیشه هست

عزیزم سال 1401 ماشین خریدیم با بدبختی 

همون ماشین شوهرم هر کاری کرد بفروشه تا دستش بچرخه با خرید و فروش اصلا نمی‌رفت .البته بگم از پراید خیلی مدل پایین شروع کرده بود تا به این ماشین رسیده بودیم با خرید و فروش 

همسرم همش ناراحتی میکرد که فروش نمی‌رفته  میگفتم ناشکری نکن این ماشین خیر داره خدا ببینم قسمتمون چ میکنه 

همسرم خیلی سعی کرد دلالی زمین کنه اصلا نمیشد دوروبری ها فایل که پیدا می‌کرد یواشکی دورش می‌زدند و ماری نمیتونست کنه 

امسال تو عید دوست صمیمیش یک قطعه زمین با ماشین و کمی چک و قرض و قوله معامله کرد ما روحمون هم خبر نداشت که زمین پلاک کوچیک داره 

خودش اومد سمت شوهرم و خریدیم 

این یکی از معجزات زندگیم بود بخوام بگم تا شب باید بگم عزیزم 

همش در هر لحظه خدا رو یادت نره و اول برای دیگران بعد برای خودت آرزوی خوب کن . 

شک نکن به برآورده شدنش

خدا دوبار منو قافلگیر کرده یه بار گفتم هرچی صدات میکنم نمیشنوی منم دیگه کاریت ندارم  فرداش از ...

برام میتونی قرآن باز کنی برای بچه دار شدنم ببینم امیدی هست ؟ 

خواست خدا درش هست 

ممنون میشم 

عزیزم سال 1401 ماشین خریدیم با بدبختی  همون ماشین شوهرم هر کاری کرد بفروشه تا دستش بچرخه با خر ...

زمین زمانی خداوند بهمون داد که خانواده همسرم دارند  دارو ندارشون میفروشن و قرار شده به همسرم چیزی ندن و خداوند برامون پدری کرد 

خداوند پدر تمام یتیمان 

اگه تو شرایط بدی هستین به خودتون بگید هیچ چیز همیشگی نیست هیچ بیماری تا ابد بیمار نمی‌مونه هیچ تنهای ...

مرسی عزیزم.کاشکی همه چی خوب بشه خیلی از دعا کردن خسته شدم انگار فقط رها کردم دیگه

زمین زمانی خداوند بهمون داد که خانواده همسرم دارند  دارو ندارشون میفروشن و قرار شده به همسرم چی ...

خداروشکر.خوشحال شدم براتون ایشالا همیشه شاد و خوشبخت باشید.من سه ساله اوضاع جالبی ندارم گره از کارم باز نمیشه دیگه بی حس شدم