2777
2789
عنوان

خیلی بم فشارمیاد

90 بازدید | 30 پست
بیماری پوستی درماتیت سبوریک دارم 10ساله صورتم پوست پوستی میشه.وحشتناک میخاره سوزمیده قرمزمیشه جوری که ارامشوازم میگیره عصبی میشم واززندگی ناامیدمیشم هردفعه دکتررفتم یه پماددادن درمان شدولی بعده یه مدت دوباره برمیگرده بااین صورتم نمیتونم ارایش کنم دوست ندارم بیرون برم اااززندگی خسته شدم دکترامیگن استرس بدترش میکنه یه مدته قرص افسردگی میخورم. روحیم خوبه ولی بازم دست ازسرم برنمیداره چیکارکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم درماتیت سبوریک داشتم رفتم پیش یه متخصص خوب توی شهرمون برام پماد آلفاکورت نوشت که فقطم یه داروخانه توی شیراز داشت وبقیه جاهاگفتن دیگه نمیارن و روزی سه بارگفت بزن الانم فقط روزی یبارمیزنم دیگه خوب شده
یه دانشجوی پزشکی
از این بیماری ها نیست که باید مدام پماد رو مصرف کنی؟؟ منم کنار بینیم پوست پوستی میشه، جدیدا یه مرطوب کننده خوب پیدا کردم هرشب میزنم... یه مدت نزنم سریع برمیگرده کلا مراقبت از پوست رو هم میگن استرس خیلییی تاثیر داره، خواب مناسب، نداشتن استرس، ضدآفتاب و عینک آفتابی کلا زیاد در معرض آفتاب نبودن
عزییزم خیلی درکت میکنم .بیماری پوستی خییلی بده من بمدت یکسال کهیر میزدم حتی صورتم یعنی طوریکه به کل از زندگی ناامید شده بودم .هیچ دارویی جواب نمیداد.ولی شکر خدا خوب شد .شما هم ناامید نباش ایشالا خوب میشه
بانک اطلاعات پزشکی را بخوانید(جستجوی پزشک)

http://bankepezeshkan.com