2777
2789
عنوان

قضیه عشق و عاشقی، حوصله و تجربه داری بیا لطفا🥺💚

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 21 پست
اخه خودش خیلی پرروعه از کل کل کردنم خوشش میاد شخصیتشو کاملا میشناسم

رفتارش که هجومی بود 

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
ینی ممکنه نظرش راجبم عوض شده باشه؟  من یجوری بهش فهموندم ک انگار مجبور شدم بهت پیام دادم و سوا ...

اصلا مطمئنی نظر جدی درباره ت داره؟ اونایی که خیلی خیلی مذهبین، اگر از یه دختری خوششون بیاد مستقیما خواستگاری می کنن. 

با توجه به نظریات سفت و سختش در مورد ارتباط با نامحرم، فکر نمی کنم منتظر چراغ سبز اول از طرف شما بوده باشه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا مطمئنی نظر جدی درباره ت داره؟ اونایی که خیلی خیلی مذهبین، اگر از یه دختری خوششون بیاد مستقیما خ ...

میخواسته بیاد خاستگاریم

یسریا مانع شدن

اما همچنان مادرش روی من اصرار داره.. 

منم اشتباه کردم پیام دادم، اما یجوری وانمود کردم انگار واقعا سوال داشتم و مجبور شدم.. بعدم اونی که جبهه گرفت خودم بودم

ممکنه هنوز بهم فکر کنه بنظرت؟ 😔

میخواسته بیاد خاستگاریم یسریا مانع شدن اما همچنان مادرش روی من اصرار داره..  منم اشتباه کردم ...

آره به نظرم سیاست به خرج بده. کتاب زنان زیرک رو حتما دانلود کن بخون حجمش زیاد نیست. 

مطالب عقیدتی و مذهبی بذار توی پیجت. استوری های چالشی مذهبی بذار. ببین قلقش چیه. و باهاش کل کل کن ولی زیاد ادامه نده. خوشرو و متین باش توی برخورد و یه جورایی زیر پوستی شوخ طبع... البته نه در حدی که سبک جلوه کنی. در عین وقار و متانت سر زنده و پر انرژی باش.  جلوی چشمش باش سر کار ولی بهش زیاد پوجه مستقیم نکن. تیپ های محجبه و مذهبی ولی قشنگ و جذاب بزن. 

خیلیی ممنونم ازت حتما سعی میکنم همش رو انجام بدم🥺🙏💚

مخصوصا اون قسمت تیپ زدن رو...  مردا بصرین😉 البته کم کم تغییراتت رو انجام بده یه دفعه نباشه که تو چشم بزنه شاخکاش حساس بشه که به خاطر اون این کارا رو می کنی. 

مخصوصا اون قسمت تیپ زدن رو...  مردا بصرین😉 البته کم کم تغییراتت رو انجام بده یه دفعه نباشه که ...

درسته

نه من کلا ب این موضوع خیلی اهمیت میدم

یکم ولی تغییرات ایجاد میکنم

ممنونم ازت