پدرم تمام اموالشو داده به دوتا داداشام و هیچ اهمیتی براش نداره من و خواهرم خونه نداریم منطقش اینه که جهیزیه دادم شوهر کردین شوهراتون براتون بخرن خیلی غصه میخورم اطرافیانمون همه صاحب خونه با وضعیت خوبن چرا هرچی تلاش میکنیم نمیشه😔افسردگی گرفتم
حالم از همچین پدرایی بهم میخوره..عقایدشون خیلی زنگ زدس
این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....
عزیزم حق داری ولی امیدوارم ناراحت نشی الان ک سر خونه زندگی خودتی چه انتظاری داری از پدرت؟
همون انتظاری که پسرای مفت خورش دارن
این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....
عزیزم ربطی به دختر بودن نداره، در خانواده های ایرانی مرد مسئول تامین معاش است پس صحبت پدرتون و حمایتش از برادراتون طبیعیه ولی خب به عدالت نزدیکتره که هوای شما رو هم داشته باشن
عزیزم حق داری ولی امیدوارم ناراحت نشی الان ک سر خونه زندگی خودتی چه انتظاری داری از پدرت؟
هر چی داره میگه مال پسرامه میبینه من و خواهرم خونه ای از خودمون نداریم حتی پارسال من و شوهرم میخواستیم با وام و فروش ماشین و طلا خونه بخریم گفتم ضامن هم داریم برای وام فقط بیا با رییس شعبه صحبت کن بهمون وام بده گفت نمیکنم اینکارو دریغ کرد
عزیزم ربطی به دختر بودن نداره، در خانواده های ایرانی مرد مسئول تامین معاش است پس صحبت پدرتون و ...
میدونی چرا اینجا زنا محکوم به زندگی با شوهرشونن؟ حتی اگه سره حده مرگ کتک بزنه..خیانت کنه..هر چی باشه..
بخاطر همین فرق گزاشتن پدر..چون مجبورن..هیچجا ندارن پول ندارن..اگه هر چی به پسر میدن به دختر هم بدن زنا انقدر بدبخت نمیشن