2777
2789
عنوان

پذیرایی از یک قدیس!

1009 بازدید | 62 پست

فرض کنید  شخصیتی مقدس یا فردی که بنا بر باورهای شما بلندمرتبه ترین پیشوا و مقتدای اخلاقی حی و حاضر محسوبش کرد، بنا باشه مهمانتون باشه؛ شمایل مهمانی ای که تدارک خواهید دید‌ چگونه خواهد بود؟

چه غدا و چه خوراکی‌هایی تدارک می‌بینید، برنامه مهمانی، جزییاتی که از شرایط مهمانداری  عادی‌تون کم یا زیاد می‌کنید چه‌ها خواهد بود و...؟ 

بله عالم محضر خداست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک فرد مقدس از نظر من،همون آقا امام زمانه،که قربونش برم فکر نکنم از تجملات خوششون بیاد،،سفره ای خیلی ساده باید تدارک ببینم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
یاد ۵۴ افتادم 

سلام خوب هستین؟

خوب غیر از یادآوری خاطرات کاربری چه گفتنی مرتبطی  دارید؟

فکر می‌کنید انسان‌هایی که به تعالی اخلاقی رسیده‌اند، چه نوع پذیرایی شدنی باب میلشون‌ه؟ 

اول از همه اخلاق و روی خوش ، دوم همه جای خونه تمیز و مرتب باشه ،  بعد واسه پذیرایی شیرینی خوب ، چای خوش عطر ، آجیل ، غذایی که میتونم خوب درست کنم ، سالاد و دسر و سوپ و نوشیدنی ، افراد زیادی رو هم دعوت نمیکنم و کسی رو میگم تو جمع بیاد که بدونم در شان مهمونم هست و روی خوش داره.

سلام خوب هستین؟ خوب غیر از یادآوری خاطرات کاربری چه گفتنی مرتبطی  دارید؟ فکر می‌کنید انسان‌ها ...

احتمالا خیلی اهل زرق و برق نیستند . و خوراکشون ساده باشه و سفره ی بی تکلف از مال حلال پسندشون باشه . 

چرا من ۵۴ و ۵۳ رو قاطی کردم 🙃

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

خب ماه رمضانه واین قدیس مطمعنا روزه هستن،زولبیا بامیه،ترما،آب جوش نبات،آشی چیزی با یک نوع غذا کفایت ...

پس از نظر شما تفاوتی بین پیشوایی اخلاقی و افراد عادی در تمایل و رغبت‌هاشون در خوردن و...نیست و  شأنیت دادن و مراعات و دقت مضاعفی نسبت به مهمان عادی لازم ندارند؟

یک فرد مقدس از نظر من،همون آقا امام زمانه،که قربونش برم فکر نکنم از تجملات خوششون بیاد،،سفره ای خیلی ...

سفره ساده از نظر شما چه مشخصات و ویژگی‌هایی داره و محتویاتش چه چیزهایی رو شامل میشه؟ اگر براتون مقدوره توصیفش کنید.

پس از نظر شما تفاوتی بین پیشوایی اخلاقی و افراد عادی در تمایل و رغبت‌هاشون در خوردن و...نیست و  ...

نه

مهمون مهمونه

پذیرایی فرقی نداره

اگر سلیقه شخصی شون رو بدونم تلاش میکنم خوراک مورد علاقه شون رو تهیه کنم وگرنه فرقی نداره

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
اول از همه اخلاق و روی خوش ، دوم همه جای خونه تمیز و مرتب باشه ،  بعد واسه پذیرایی شیرینی خوب ، ...

آجیل چی میذارید براشون؟ 

اگر تخمه اینا بشکنن یا اجیل‌های گرون مثل پسته و بادوم هندی و مغز فندق و.... بخوره که برای وجهه شون جالب نیست احتمالا! 

مگه مویز و کشمش بذارید براشون😄