2777
2789
عنوان

یک عده به انتظارمان میخندند

| مشاهده متن کامل بحث + 1397 بازدید | 108 پست
سلام گلم  ممنون خوبم. شما خوب هستید؟ عزیزم گوشیم خرابه امشب شوهرم زودتر خوابیده منم گوشیشو گ ...

اهان... سلامت باشین. 

ان شاءالله زیر سایه امام زمانمون سلامت باشید 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من هیچی بلد نیستم بگم یا بخونم جهت شرکت کردن تو تاپیک قشنگتون

چه دعایی کاملتر از صلوات بر محمد و ال محمد و مزین شده به ذکر و عجل فرجهم... 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا بهم

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
ان شاالله. دعاهای مومن ها اثر کرده.حس میکنم زودتر از انچه تصورشو میکردم قراره اقا بیاد و دلمونو روش ...

التماس دعا عزیزم... با اقا خلوت کردین سلام منم برسونید... 

منم همین حس رو دارم... اما میگم خاک بر سرم اماده نیستم... چیکار کردم... 

@پرتقالتامسونم

@eliott93

@afsooonnn  

@خانمحاجآقا  

@شیوا33  

سلام دوستان... تاپیک زیباست... چندین قطعه شعر استارتر گذاشتن... 

اللهم عجل لولیک الفرج 

@elahe_aab_1994  

@دلبر555  

@آرزوی_شیرین

@fatti900  

@orchid15  

اللهم عجل لولیک الفرج

@زن_کوهستان

@کاربرتعلیقی۹

@ارغوان_ام  

@چال

@زیبایعجیر

اللهم عجل لولیک الفرج

@پرتقالتامسونم   @eliott93   @afsooonnn     @خانمحاجآقا     ...

ما جنس آدم شدنمان هم
آنچه که مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
می‌خواهد ، نیست ...

برای ظهورش دعا کنیم
اللهم عجل لولیک الفرج

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
التماس دعا عزیزم... با اقا خلوت کردین سلام منم برسونید...  منم همین حس رو دارم... اما میگم خاک ...

عزیزم وقتی عاشقی وقتی بیقرارشی یعنی آماده ای.

خداوند ایمانت رو اون لحظه قوی میکنه و بهت قدرت میده.

خدا بیش از حد تصور ما مهربونه.

خدا تلاشهای ما رو میبینه.

من با تمام وجود دیدم که خدا تلاشهامونو میبینه و خودش هم هدایتمون میکنه و هم ایمانمونو قوی میکنه و هم بهمون قدرت میده که آقا رو برای حکومت یاری کنیم.

بعضی حرفها رو نمیشه زد فقط از خدا میخوام اشرح لی صدری و یسرلی امری وحلل عقده من لسانی رو روزیت کنه‌.

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...

بگذاربمیرم که طرفدار نداری
آقایی و ارباب ولی یار نداری💔

جز نیمه شعبان که پر
از جشن و سرور است🍃
تنهایی و در شهرخریدار نداری

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃