2777
2789

دیگه حالمو بهم زده خسته ام از دستش، دوسم داره میدونم، منم دوسش دارم،نیاز دارم ب محبتش،ولی حالیش نیس بارها باهاش حرف زدم ولی بازم کارخودشو میکنه و ب شوخی میگه مگه زن ذلیلم😑😏خونه پدرم دیر ب دیر میاد قیافه هم میگیره واسه بنده خداها ولی دم ب دیقه باید خونه مادرش باشیم ک دیگه قسم خوردم پامو تو خونش نمیزارم ۷ساله ازدواج کردم اصلا اینجوری نبود ۲ساله از این رو ب اون رو شده بعضی وقتا ازش متنفر میشم اصلا دوس دارم ازش جداشم این چه زندگی مزخرفیه قلبم شده پر عقده و کینه🥺😭

بنام خداوند رنگین کمان🌈🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط باهاش لج نکن.بهش محبت کن محبت فقط واس زن نیست  حرفای عاشقونه بزن بگو بخند خودش به مرور درست ...

اخه چقد محبت کنم یطرفه ک نمیشه بخدا دوستاشو میبینم ک چجوری بازناشون برخورد میکنن واقعا حسودیم میشه میگم اخه مگه من چمه 

بنام خداوند رنگین کمان🌈🖤
خیلی بیشعوره پیرم کرده بخدا

من که بحالت سکته افتادم از اون به بعد اعصابم خورد که بشه از حال میرم..همش از خرص

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …