2777
2789
عنوان

آبله مرغون

143 بازدید | 13 پست

من۳۴سالمه وتا حالا نگرفتم خیلی میترسم که بگیرم آیا امکان داره بگیرم چند وقتیه مبشنوم بعضیا میگیرن مگه واکسنس توبچگی نزدیم؟ازموندن جایه دونه ها فوبیا گرفتم🤕🤕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

دختر دوستم دو سال و ده ماهش هس

دیروز تب کرد و دل درد داشت

الان کف دوتا دست هاش دونه قرمز زده خارش داره و کف پاش هم خارش دارن

یعنی آبله هس

تو دهنش هم دونه زده قرمز رنگه

آفت سفید هم زده

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
امسال خیلی شده بچه های من گرفتن خیلیاگرفتن ولی بزرگ هااذیت میشن 

میشه منو راهنمایی کنی عزیزم

دختر دوستم دو سال و ده ماهش هس

دیروز تب کرد و دل درد داشت

الان کف دوتا دست هاش دونه قرمز زده خارش داره و کف پاش هم خارش دارن

یعنی آبله هس

تو دهنش هم دونه زده قرمز رنگه

آفت سفید هم زده

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
اشالله که زودی خوب شن.ولی چقدرزیاد شده تازگی ها

ممنون عزیزم

نمیدونم آبله اس یا نه

از کف دست و پاش شروع شده

دونه ریز زده و خارش داره

میشه منو راهنمایی کنی عزیزم دختر دوستم دو سال و ده ماهش هس دیروز تب کرد و دل درد داشت الان کف دوت ...

ببخشیددیردیدم عزیزاگرابله باشع اول چندتادونه وتوش ابدارهست وتاچندساعت هی زیادمیشه وتب واینهاهم داره بیشترازروی شکم وسینه میزنه بعددیگع پرمیشه همه جا

ببخشیددیردیدم عزیزاگرابله باشع اول چندتادونه وتوش ابدارهست وتاچندساعت هی زیادمیشه وتب واینهاهم داره ...

ابله نیس

ویروس کوکساکی هس

یا بیماری دهان و پا و دست

بچه داغونه بیچاره😭😭

این چه بیماری هست اسمش رونشنیده بودم یعنی واگیرهست ازکسی گرفته

نمیدونم

دکتر گفته از دست زدن به جای الوده منتقل شده