2777
2789
عنوان

جر و بحث با جاری و دعوا جلو همه

5936 بازدید | 40 پست

من مادر شوهرم فوت شده

و با خانواده ی مادر شوهرم  رفت و امد زیاد داریم  و ی جوری من شبیه جاری خانواده ی مادر شوهرم میشم

بنابراین ما ۴ تا جاریم (اون سه تا ی دیگه عروس های پدربزرگ شوهرم هستن)

یکی از جاری هامون ک اسمش سمانه است ۳ تا بچه داره ک اخریش پسره و ۵ سالشه امشب سر سفره خونه ی پدربزرگ شوهرم کنار هم نشسته بودیم

ک پسرش یکمی از نوشابشو از عمد ریخت رو پام منم گفتم سمانه نگا بچت از عمد میریزه

خیلی بی اهمیت گفت ولش کن بچس

بعد ۳۰ ثانیه کل نوشابرو ریخت رو سر و صورت و لباسم  خیلی جلو جمع خیلی کنفت شدم منم بهش گفتم سمانه نگا بچت از عمد میریزه  دیدم گفتم

با عصبانیت عههه ولش کن بچس منم گفتم ینی چی بچس خو یچی بش بگو

تو بار اولم هیچی بهش نگفتی

پاشدم قهر کردم رفتم تو هال

دیدم گفت اگه عقل داشتی دهن ب دهن بچه نمیذاشتی منم گفتم حالا بی عقلم شدیم

حس کردم گفت بهم نفهم چونکه من تو هال بودم دقیق نشنیوم

منم گفتم اگه بهم گفتی نفهم جد ابادته

منم گفتم همیشه سمانه جمعمونو بهم میزنه جا اینکه بیاد ب بچش حرف بزنه همیشه طرف بچشو میگیره ی بارم منطقی حرف بزن

دیدم شوهرشم بهش حرف زد ک چرا بچرو درست تربیت نکردی بعدشم ب من گفت تو شعور نداری ک بحث میکنی

منم گفتم اره من بیشعورم شما همه شعور دارین

گفتم بخدا خیلی خودمو کنترل کردم تو دهن بچت نزدم

گفت اگه راس میگفتی خو میزدی

گفتم شخصیت من در این حد نیست

گفت تو اگه شخصیت  داشتی و.... ی سری چرت و پرت گفت

منم گفتم اقا یونس تو همیشه از در میای بدون اینکه بدونی کی مقصره ب بچه مردم حرف میزنی از صب بچت دخترمو ( دخترم ۳ سالشه و ب شدت ساکت و مودبه و با تربیته)

دخترمو ۳ بار کتک زده من هیچی نگفتم ولی اگه دختر من ی هل کوچیک ب بچه تو بده تو مرده ها مارو از قبر میکشی بیرون

ینی تپش قلبم رو هزار بود و دستام یخ کرده بود و میلرزید هیچوووقت ب هیچکس نمیپرم

یا هیچوقت با بقیه جاری ها بحث ندارم ولی همیشه یک سمت دعوا ها سمانه است خانواده رو بهم میریزه

شوهرم جلو اونا هیچی نگفت دیگه پاشدیم اومدیم خونه اون یکی جاریم ک جفت همن خونشون

نشستیم

الانم نشستیم داریم حرف میزنیم همه هم میگن ک مقصر سمانه است و کار همیشگیشه

شوهرمم گذاشت سری من کلی بهشون حرف زد تو خونه جاریم

جلو اونا فقط ساکت موند بمن هی پیام میداد عزیزم بس کن تو ک حرفاتو زدی ولش کن دیگه و....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی باور کنم؟! چرا نمیتونم باور کنم؟! 

اگر واقعیت داره مقصر اول و اخر خودتی 

بچه وقتی چیزی روی لباسمون میریزه، مامانش اگر هیچی نگفت ادم میتونه با ارامش به خود بچهه بگه، بگه خاله قربونت برم لیوانتو بده من بذارم جلوترهزارتا کار هست. جز اینی که انجام دادی. خیلی واکنشت عجیب بود برام 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
کاش اول بچه بچه تذکر می دادی اگه گوش نداد به مادرش اما جاریت رفتارش خیلی زشت بود

اره اول ب مادرش گفتم اصلا اهمیت نداد روش اونور بود گفت ولش کن بعد ک ریخت دوباره گفت عیبی نداره بچست وللش

یعنی ملت دنبال آرامشن تو رسما دنبال شری! دنبال جاری الکی می گردی برای خودت! تازه انقدرهم دعوایی و زبون درازی

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش