2777
2789
عنوان

پدرشوهر مس*ت 🙄😕

925 بازدید | 33 پست

سلام 

من الان ۱ ساعته اومدم خونه مادرشوهرم اینا بعد پدرشوهرم خونه نبود گفتن نیست و جایی دعوتش کردن رفته ولی زود میاد ...دیگه منم که باردارم سر درد گرفته بودم و نشستم مادرشوهرم افطار کرد و پدرشوهرم اومد...

وقتی اومد منو دید دستمو گرفت کشید بغلش و روبوسی کرد باهام.انگار صد ساله ندیده منو درصورتی که دیشب تو عید دیدنی خاله شوهرم دیده بودمش ...

🤣🤣🤣

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیدم یه بوی غیر عادی میده و چرتو پرت میگه یه سوالو صد بار میپرسید و کلا منگ میزد...برادرشوهرم گفت بابا مثل اینکه خیلی سنگینی و پدرشوهرم گفت اره آب فرات خوردمو از این چرتو پرتا😒😒 جالب اینجاس سریع وضوع گرفت وایساد به نماز خوندن😑😕

پدرشوهرم گفت پاشو برو تو اتاق دراز بکش نشین اینجا بعدش منم دیدم پدرشوهرم هی داره نگاه میکنه و حالش دست خودش نیس اومدم تو اتاق شوهرمم بیرون بود سریع اومد بهش گفتم از بوی ذغال حالم بد میشه و نرفتم تو پذیرایی... شوهرمم فک کنم نفهمید حال باباشو چون با برادر شوهرم رفتن پشت بوم جوجه درست کنن لابد برادرشوهرم میگه بهش😶 بنظرتون کارم زشته اومدم تو اتاق؟؟

اخه این چه قومیه وصلت کردی،نه کارت درست بود عزیزم،

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

نه زشت نیس

من یه دنیا می‌سازم؛ برای دیدنش چشاتو میبندم!      احساسی نباش!  شاید ی آدم با احساس قشنگ به نظر برسه اما احساسیا بازندن. واقعیت تلخه:)"    من ی دریا ریختم پا گلم، پلاسید...!     کاش حقیقت شیرین بود اُ دروغ تلخ بود:(