2777
2789
https://www.aparat.com/v/JUsa5 بفرمایید عزیزم اینم لینک یکی از کلیپ هام از این ب بعد خاستی کانال ر ...

چجوریییی ۳ هزار دنبال کنننده داریننننن؟؟؟؟چیکار کردیننن؟میشه حمایتش کنید دوستمو نیاز داره 

چجوریییی ۳ هزار دنبال کنننده داریننننن؟؟؟؟چیکار کردیننن؟میشه حمایتش کنید دوستمو نیاز داره 

از رفیقت بخاه نام کاربری اپاراتش رو بده تا بهش ی چنددتا از فالور بدم 

😉😂تلاش عزیزم 

پیشرفت کرد یهو ولی هنوزم ب درآمد نرسیدم خیلی مونده 

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از رفیقت بخاه نام کاربری اپاراتش رو بده تا بهش ی چنددتا از فالور بدم  😉😂تلاش عزیزم  پی ...

چرا به درآمد نرسیدی؟وا 

دوستم میگفت باید بالای ۲۰۰ تا دنبال کننده داشته باشی و اینکه توی سه ماه باشه 

توکه بیشتر هم داری

احتمالا وارد نشدی هنوز باز از دوستم میپرسم بیبینم چی میگه

چرا به درآمد نرسیدی؟وا  دوستم میگفت باید بالای ۲۰۰ تا دنبال کننده داشته باشی و اینکه توی سه ما ...

عزیزم خودم همه اینایی ک گفتی رو میدونم فداتشم دستت درد نکنه 

من بلع بالای ۲۰۰ فالور دارم و یه شرایط دیگه هم داره و باید ویدئو ها خیلی بازدید بخوره یعنی ۳۰۰۰ تا بشه 

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 
kYr اینه اگرم بزنی اسم کانالشو تو گوگل اونم میاره

سلام عزیزم من ویدیوش رو نگاه کردم 

من خودم توی اپارات دو ساله فعالیت میکنم و کسب درامد میکنم^^
حتما بهش بگو ویدیو هاشو با سایز ۹*۱۶ بزاره 

با صدای خودش ویدیو بزاره و نازکش نکنه

و حتما کانال خودش رو زیر ویدیو های بقیه تبلیغ کنه