2777
2789
عنوان

بچه دوم

84 بازدید | 5 پست

سلام خانمها من شاغلم الان ۴۰ سالمه  و یه بچه سه ساله دارم برای بچه دوم مرددم البته وضع مالیمون خوبه شکر خدا ولی میترسم از سختیاش همسرم میگه کمکت میکنم اما من باز دو دلم  

ببین خودت میتونی هم مادر خوب با اعصاب تامین کننده آینده‌شون به طور عالی باشی نه زندگی بخور نمیر 

اینجا اگه میتونستن راهنمایی کنن تو زندگی خودشون گل نمیکاشتن 

بشین با منطق فکر کن وگرنه ۱۰ دیقه اولو همه بچه دوست دارن

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیارید حتما عزیزم ، قرن پیش رو قرن تنهاییه، حتما بیارید، درسته بچه داری سخته ولی یه سختی ارزشمنده 

همه کارها و هدف‌ها سختی دارن ، اما سختی بزرگ کردن یه بچه واقعا ارزشمنده، به فایده هایی که داره و خودتون می دونید می ارزه🥰

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍