2777
2789
عنوان

عمل بینی در شمال

347 بازدید | 14 پست

دکتر خوب عمل بینی در شمال که قیمت مناسبی داشته باشه درحد پونزده میلیون بهم معرفی کنید لطفا 

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر تهران میتونس بیای حبیب سهرابی خوبه تو همین رنج عمل میکنه

واقعا راست میگی ؟خودم تهرانم 

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁

با ۱۵ که عمل نمیکنن

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
با 15 تومن الان عمل نمیکنن

خوب میگن شمال ارزونه

خوب میگن شمال ارزونه

نه جان پونزده اینجا بینی تحویل نمیدن از بیست شروع میشه

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
واقعا راست میگی ؟خودم تهرانم 

بله خواهرشوهرهای خالم پیشش عمل کردن ناز شدن 

تنها کانال رسمی دکتر حبیب سهرابی جراح بینی
دارای بورد تخصصی جراحی بینی
لینک کانال:
https://t.me/dr_habibsohrabi

وبسایت:
https://www.dr-habibsohrabi.ir

شماره تماس

021-86082125

09129254168

دکتر سهرابی:
@DrHabibSohrabi

⚖️دوستان اگر سوال و یا مسئله حقوقی داشتید میتونید درخواست دوستی بدید راهنمایی تون کنم ⚖️. 
بله خواهرشوهرهای خالم پیشش عمل کردن ناز شدن  تنها کانال رسمی دکتر حبیب سهرابی جراح بینی دارای ...

ممنونم گلم لطف کردی 

والا من ۲۸تومن ازم دکتر گرفت

راضی هستی ؟

کجای شمال:/

فرقی نمیکنه