2777
2789

این کاربر نامحترم میاد درمورد سینه ی خانومها تاپیک میزنه سوال میپرسه بعد از یه طرف دیگه تاپیک میزنه مجردم پولدارم الم بلم وبعد میگه متاسفانه من خواهر ومادرندارم اومده نی نی سایت دنبال کیس بگرده این یکی ازدروغاش بعد من تاپیک گذاشتم درمورد پیشگیری واینا اومده فحش میده میگه بی آبرو جالب اینجاست نی نی یارهاروتگ کردم هیچ کاری نکردن الانم جواب بی ادبیشو ندادم امیدوارم نی نی یار دست ب کار شه وگرنه مجبورم خودم جوابشو بدم لطفا نی نی یارو تگ کنید

کاربری دست دو نفره با زندگی های کاملا متفاوت 😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایدیش و بده شب نی نی یار شب و میتگم شاید تعلیق شه

من تو زندگیت حکم ماه رو داشتم و تو زمین بودی ، من تو رو دوست داشتم و دورت میگشتم اما تو خورشید و دوست داشتی و دورش میگشتی:)ღ

ولشون کن

اینارو فقط باید سوژه کرد خندید حرص الکی نخورید

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

نی نی یار رو تگ کنی کافیه ، چون این کارت خلاف قوانین سایت هست که اسکرین گذاشتی

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️