2777
2789

این تاپیک ادامه تاپیک قبلیه 

رفتم باهاش حرف زدم یه چیزی بهم گف منم طرف مامانمو گرفتم تو ماشین بودیم که باسرعت زیاد منو آورد خونه برگشته میگه همتون یه گوهین برو ور دل مامانت میگه اگه مامانت دوباره اینجوری کنه ( آخه برگشته به مامانم تهمت میزنه و میخواد اونو فقط جلو خانواده اش خورد کنه ) میگه اگه دوباره مامانت اینجوری کنه میرم یه زن دیگه میگیرم اونوقت باس یا طلاق بگیره یا اینجوری زندگی کنه برگشتم میگم یه کاری میکنین که آدم از خونه بزنه بیرون میگه برووو میگه از خونه برووو 😭

به خداوندی خدا فقط ۴ ماه مونده تا آزمون نمونه دولتی و تیزهوشان اونقدری میخونم از جونم مایه میزارم تا قبول شم برم خوابگاه امروزم اومد خونه بهش میگم دستت درد نکنه بابا یه کاری کردی که از امروز حتی شده از جونم مایه میزارم تا یه جا قبول شم از اینجا برم

زنگ بزن مشاوره ازشون کمک بخواه

مامانتم ببر 

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصن به دعواشون کاری ندارم این داغ نم میکنه که برگشته میگه از خونه برووو 

جاییو نداری مثلا خونه بابابزرگ مامان بزرگی جایی که حداقل از این تنش دور بشی یمدت بعدش بری خوابگاه 

جاییو نداری مثلا خونه بابابزرگ مامان بزرگی جایی که حداقل از این تنش دور بشی یمدت بعدش بری خوابگاه&nb ...

چرا دارم  خونه پدری بابام نمیتونم برم ولی خونه مادری میتونم برم ولی خود اونها هم مشکل دارن چون خالم طلاق گرفته اونجا زندگی میکنه 

مشاور نمیشناسم از کجا گیر بیارم اونم چی یه مشاور خوب 😢

باید بگردی دیگه توی گوگل سرچ کنی فضای مجازی پیدا کنی یه شماره ایم هست مشاوره رایگان میدن به اونا هم زنگ بزن تو همین نی نی سایت زیاد گذاشتن شمارشو 

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.